Мега албумът на Джена ще се забави, компенсира се с нов клип!

“Не знаеш коя съм” – новият албум на Джена

Джена ще зарадва феновете си навръх “Свети Валентин” с новия си самостоятелен албум. Това съобщи официалният сайт на „Планета“ на 8-ми февруари.

Вторият музикален проект на певицата носи заглавие “Не знаеш коя съм”, по името на последната песен, включена в него. Динамичното парче е авторско, по текст на Радостина Денчева, а музиката е дело на звездата на телевизия “Планета”.

Джена е включила в албума 15 заглавия, между които са дуетът с Илиян “За теб и мен” и ремикса на “Омръзна ми” с DJ Живко Микс.

Вярна на любовта си към българския фолклор, Джена не е пропуснала да изпее и една народна песен. Заглавието, на което се е спряла, е “Девойко, мари хубава”, но в нов модерен аранжимент, с който мелодията звучи като балада. В албума е включена и песента “Не ставаш”, чийто клип зрителите на “Планета” ще могат да видят в края на февруари.

За първи път певицата ще представи официално “Не ставаш” на Годишните музикални награди на “Планета” ТВ на 23 февруари. Джена е номинирана за “Баладичен хит”, “Най-прогресиращ млад изпълнител”, с Илиян за “Дуетна песен” и за “Певица на годината”.

Новият албум на Джена „Не знаеш коя съм“ ще се забави и няма да излезе на предвидената дата – 14 февруари, това съобщи обаче певицата специално за Signal.bg. Тя е категорична, че не иска да разочарова феновете си и затова информира всички, които очакват албума за Деня на влюбените.

„Подготвят се много албуми и за напечатването на моя са необходими поне 10 дни. До края на февруари той ще бъде факт“ – каза Джена.

Иначе клипът към новото ú парче „Не ставаш“ бе заснет на 31 януари. Певицата ще се реваншира на феновете си като обещава той да бъде промотиран до седмица време по телевизия „Планета“.

Инфо: Planeta.TV / Signal.bg, снимка: Planeta.TV

Виж страхотния хит на Джена – „Такива като тебе“: