Джеси Джей „джинджифилова наркоманка“ в Арена Армеец!

Jamiroquai и Jessie J залагат на джинджифилова диета

По-малко от десет дни остават до дебютното издание на Symphonics’Concerts! Феновете вече предусещат първата си среща със своите идоли – фънк гурутата Jamiroquai и поп сензацията Jessie J.

По време на престоя си в България Джей Кей и компания ще подкрепят сили с доста изтънчено меню. В седемте гримьорни на фънк бандата на разположение през цялото време ще бъде изискан кетъринг, в който  основен акцент е неограничено количество хайвер от белуга и бяло вино Sancerre и Chablis Premier Cru. Виното в менюто на британската група е издигнато в култ и ще присъства в изобилие, както за самите музиканти, така и за целия им екип и тур мениджмънт. Любопитна подробност е, че фронтменът на Jamiroquai се отнася към шапките си със същата любов и внимание, както всеки истински ценител към своите пури. Затова и в зоната зад сцената на Арена Армеец  „София” ще бъде изградена специална стая за аксесоарите на ексцентричния изпълнител с точно определена стайна температура. Друга интересна подробност е, че Джей Кей изрично изисква в наличност през цялото време да има пресен джинджифил, с който да смазва гласните струни, преди да се качи на сцената вечерта на 28-и юни.

Фен на джинджифиловия вкус е и британската изпълнителка Jessie J, която ще стъпи в столичната арена на 29-и юни. Певицата обаче стига до още по-големи крайности и затова в менюто й джинджифил има под всякакви форми – консервиран, чай, пресен, във вид на мюсли, ароматизирана минерална вода. Известна с това, че не близва алкохол поради здравословни причини, Jessie J залага на  напитки като обезмаслено мляко, разнородни видове чай и сок от манго. Пресните плодове и зеленчуци също са издигнати в култ. Огромни купи с ябълки, моркови, целина, банани и висококачествено грозде ще изобилстват във всяка от седемте гримьорни на звездата. Не е пропуснато и месото, но само и единствено бяло пилешко месо и шунка.