Джейсън Деруло клипира хит с БГ фолклор – видео!


Клипът към сингъла “Breathing” на Джейсън Деруло разкрива най-дълбоките му вътрешни емоции

Гледай видеоклипа онлайн

Клипът към третия сингъл – Breathing– от новия албум на Джейсън Деруло –Future History–  има сходство с тъмната и подземна атмосфера от видеото на Dont Wanna Go Home, но този път Деруло влиза в ролята на емоционално отдаден на зрителя, открит и сам. Дори в един момент дрехите му напомнят за усмирителна риза, от която той се откопчва чрез танцуване.

Някои от специалните ефекти са символични за такова откриване и освобождаване пред всички фенове, представяйки Деруло полугол със сенки по тялото му, които напомнят за биологичната структура на човека – сякаш сваля кожата си пред всички и показва болката си. В същото време разтърсващата хореография ясно представя колко е тежко да тъгуваш по някого. Показвайки тези свои силни емоции, Деруло танцува и се раздава пред камерата, както никога досега, докато Мистерията на българските гласове запълва пространството с дух и мистика. Режисьор на видеото е Colin Tilley, който работи с Джейсън Деруло и по клипа към It Girl.

В YouTube най-харесваният коментар към клипа, излизащ на първо място е „With bulgarian folk motives the song is pretty good:)” (С българските фолклорни мотиви песента е доста добра) – харесайте го и вие!