Джейсън Деруло посегна към чалга, Люси Иларионов доволен!

Люси Иларионов отправя специален поздрав към българските рапъри с последния сингъл на Jason Derulo

Люси Иларионов реши да сподели последния сингъл на световната звезда Jason Derulo с българските рапъри.

Гледай Jason Derulo – „Talk Dirty“ feat. 2 Chainz онлайн

Парчето е в колаборация с 2 Chainz и е със заглавие „Talk Dirty“. Песента се откроява с балкански отсвири, каквито от години българските поп-фолк изпълнители включват в проектите си.

„Нека всеки наш хип-хопър се замисли, когато оплюва и осмива поп-фолк жанра. Явно е, че доказалите се световни звезди, с огромен тираж продажби нямат комплекси и търсят интересното звучене в музиката, опитват се да бъдат новатори“, споделя Люси. Той споделя, че през последния месец отправил покана към близо 20 рапъри да се включат в негов проект с Ани Хоанг, но повечето от тях дори не пожелали да чуят песента, опасявайки се, че колегите им биха ги заклеймили.

„Jason Derulo е писал песни за P.Diddy, Sean Kingston, Cassie, Lil Wayne и не дели музиката на стилове, а търси красотата на балканското звучене. Той дори включи Мистерията на българските гласове в предишно парче – “Breathing“ и накара цял свят да полудее по този проект“, допълва Люси.

Режисьорът, който от години е в българския шоубизнес, е озадачен от арогантността, с която рап изпълнители се отнасят към звездите от поп-фолка. Но пък е изключително щастлив, че балканското звучене излиза извън пределите дори на Европа и е на мнение, че това е музиката, с която можем да се откроим.

Инфо: Planeta.TV

 
По темата: ,