Джина Стоева, To The Left – видео хит от Планета ТВ

Джина Стоева промотира новия си проект “To the left”

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=lw5l9n_n-W0

Наскоро напусналата “Ара мюзик” – Джина Стоева, взриви публиката с нов проект, носещ закачливото заглавие “To the left”. Клипът е пълен със скрити послания и препратки към бившия й шеф и към някои колеги от музикалния бизнес.

Джина не крие факта, че се e почувствала свободна най-накрая да осъществи идеята си за новата прическа или по-точно с бръсненето на главата. Отдавна искала да провокира по този начин, но в екс продуцентската компания я възпирали. Така, заврънала се смело на сцената на поп-фолка, певицата провокира както с визия, така и със самото музикално парче. Като самопродуциращ се за момента изпълнител, тя самата диктува правилата, но и се доверява на екипа от професионалисти, с които се е обрагдила, а именно:

Музика: Йорданчо Василовски – Оцко
Текст: Джина Стоева
Режисьор и оператор: Йордан Петков
Творчески директор: Злати Младенова
Грим: Грета Великова и Грета Стефанова
Стилист: Стоян Апостолов – Стоянски

Клипът освен, че се завъртя в Music Tube Bg – новият Youtube канал за свободни изпълнители, но се очаква и премиерата му тази вечер в ефира на телевизия Планета. Конкуренцията на Касъмови веднага прие Джина Стоева с отворени обятия. Самата Джина обеща, че следват още изненади и че се чувства щастливо свободна.

 
По темата: