Джийсън Брад Люис и Пенка от Биг Брадър отиват в затвора

Недялко Лазaров напусна първи Къщата на Big Brother All Stars 2013

Тази вечер от 20:00 часа Джийсън Брад Люис и Пенка попадат „зад решетките“

В понеделник вечер Недялко Лазаров напусна Big Brother All Stars 2013. Бизнесменът беше първият изгонен от шоуто, след сериозно съревнование със Златка Райкова, Киро Скалата и Джийсън Брад Люис. В своето предизвикателство Недялко показа отново любовта си към сцената, изпълнявайки комичен и нестандартен вариант на песента на Джийсън. Той излезе изключително разстроен от Къщата, но с успокоението, че „публиката го изкарва, за да го гледа на живо“.

Във вторник вечер от 20:00 часа по Нова ТВ ще се разрази един от най-големите скандали в историята на шоуто. Златка Райкова ще се изправи лице в лице със злосторниците си, което ще доведе до открита война. Плеймейтката, която търпя всевъзможни номера от Джийсън и Пенка, ще създаде такъв сериозен конфликт, какъвто двамата съучастници не са и предполагали. В Къщата на Big Brother All Stars 2013 ще бъдат изречени най-тежките думи, а враждуващите ще стигнат до действия, които ще въвлекат всеки един от Съквартирантите в кризисната ситуация. Как ще приключи грандиозният сблъсък и дали спокойствието в Къщата ще бъде възстановено? – зрителите ще разберат точно в 20:00 часа.

Джийсън Брад Люис и Пенка ще получат тежка присъда от Big Brother за извършеното в Къщата. Тандемът ще се озове „зад решетките“ в отделно помещение в Къщата, което наподобява истински затвор. Страданията на певеца и бившата претендентка за Мис България обаче ще бъдат само привидни. Какво ще намерят в  своя „затвор“ нарушителите на реда и дали останалите Съквартиранти няма да се окажат изолираните, предстои да разберем довечера от 20:00 часа по Нова ТВ.

Любопитен е фактът, че продуцентите на Мис България също бяха бутнали Пенка в килия по време на риалитито. „Ромска съдба“ или случайност, преценете сами.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: ,