Джо Кокър обикаля София – била истинска европейска столица?!


Легендата JOE COCKER пристига в България с частен самолет ден преди концерта си

Звездата и екипът му ще бъдат настанени в един от луксозните петзвездни хотели в София

След като при предишните си две посещения в нашата страна Джо Кокър не е имал много време да я разгледа, сега специално е пожелал да пристигне ден по-рано. Идеята му е да направи обиколка из София, за която е чувал само хубави неща и смята, че през последните години се е превърнала в истинска европейска столица.

Певецът и екипът му ще бъдат настанени в един от най-луксозните 5-звездни хотели в София. За менюто на Джо Кокър ще се погрижи личният му готвач, който пристига заедно с него в деня преди концерта. Точният избор на ястия все още не е ясен, поръчани са само някои от продуктите.

Специално по поръчка на звездата ще бъде преобразена и Зала Фестивална. Спортните съблекални ще бъдат превърнати в удобни и уютни съблекални с мека мебел и приглушено осветление, а пред сцената ще бъдат подредени над 2000 стола, на които най-верните фенове ще могат да се настанят преди да се разтанцуват неудържимо на любимите си песни.

Повече от два часа певецът и бандата му от 8 музиканти ще забавляват публиката с всичките си хитове “Feeling Alright”, “Unchain My Heart”, “Leave Your Hat On”, “Little Help From My Friends” и много други.

 
По темата: