Джони Браво и Том & Джери – хахо-хихи по Boomerang!

Очаквай по Boomerang през юни 2011

Обеден маратон
Начало: 6 юни
Гледайте всеки делничен ден

14:05 – Скуби-Ду & Скрапи-Ду
14:30 – Шантавите рисунки
14:55 – Том & Джери

За тези от вас, които мислят, че Скуби може да бъде смел, ше ви кажем нещо – това е просто невъзможно! Дори и в своето въображение Скуби не може да бъде смел. Точно затова известното куче винаги има нужда от помощ. В тази поредица може да гледате Скуби, Скрапи (неговият племенник) и Шаги (разбира се), които се отправят на забавни приключения и се изправят пред „истински” необясними сили и явления. Само по Boomerang през юни!

Весела неделя с Том & Джери
26 юни, неделя
Гледайте през целия ден от 13:15

Присъединете се към Том & Джери за неделен маратон от приключения с любимата си котка и мишка.

Вие вероятно си мислите, че знаете всичко за героите, но ето един факт, който може би не ви е известен: постоянната гонитба на Том и Джери продължава от 1940 година насам!

Единственият Джони Браво!
Гледайте всеки делничен ден от 20:00

Джони Браво е суетен младеж, който прекарва по-голямата част от времето си в търсене на приятелка. Той е най-красивият мъж на земята и най-добрият син … така поне мисли майка му. Момичетата обаче често не отвръщат на чувствата му и на романтичните му излияния. Не пропускайте Джони Браво в опитите му да си намери приятелка, защото ситуациите, в които попада са много забавни!

BOOMERANG КИНО
Излъчва се: събота от 18:30
Повторение: неделя от 11:30

Ура – можете да гледате Boomerang Кино всеки уикенд! Всяка събота по Boomerang ви очакват интересни филми. Ако ги пропуснете в събота, не се притеснявайте – може да гледате повторението в неделя!

 
По темата: ,