Джорджа – младата дъщеря на Мик Джагър „пристана“ на Версаче

Версаче с ново лице пред обектива

След като беше наградена за Модел на годината от Британските Фешън Награди през декември, сега очакванията към Джорджа Мей Джагър за 2010 година са доста големи. А как всъщност младата госпожица постигна толкова много за името си през изминалата година?

Много просто – преди броени дни, на 12 януари, най-малката  рожба на модела Джери Хол и музиканта Мик Джагър беше обявена за новото лице на модната марка Версаче за последната рекламна кампания Пролет/Лято.

Заснета от обектива на не кой да е, а Марио Тестино през ноември миналата година, снимките показват русата, дългокрака манекенка в рокли в светли-искрящи цветове и тесни облекла по тялото. С чанта клъч на Версаче и подходящи обувки с токчета. Всичко това, в среда от одеало от бяла кожа и мебели с приказни орнаменти правят визуалното изживяване наистина впечатляващо.

“Тя е умна, силна личност, красива и пълна с енергия… и точно заради тези й качества я обожавам. Идеална е за тази колекция – истинско Версаче момиче” – заяви Донатела Версаче относно избора на новия  модел.

Джорджия е много млада, родена е на 12 януари 1992г., красива и  родена да бъде звезда. Ако някой, който не е запознат със света на модата се замисли къде е виждал това толкова младо момиче, отговорът е – новата звезда на обектива е модерният образ на Бриджит Бардо. Приликата между двете сякаш определя пътя на госпожица Джагър. Естествено тя притежава своята „магия”, а приликата с такава звезда като Бардо е невероятен джокер за старта на голяма кариера в модната сфера. Какво ли предстои от Джорджия Джагър и Версаче – очакваме с нетърпение бъдещето!