Джулай морнинг в Бургас, Шабла и Тутракан

Ясни са вече всички участници в July Morning 2017 – Бургас. Плажната сцена ще взриви публиката с настроение и емоция, а любими имена от родната и чуждестранна рок музика ще поддържат нивото на адреналин сред верните почитатели на фестивала. Не пропускайте да се забавлявате с група „Сленг“, цветето на българския рок Милена, унгарската група „Рой и Адам Трио“, група „Мерудия“, Явор Велчев – Яви, рокаджиите от Brums ‘n’ Noises и не на последно бургаската група „Силует“ и англичанинът Джърси Бъд.

И тази година брегът на морето ще очаква вярната си публика, а благодарности за организацията и сътрудничеството Община Бургас дължи отново на „Кростаун Рок“, в лицето на Марияна Добрева – Велева, които за поредна година, освен организатори, са и част от сцената на първото юлско слънце.

По традиция, за 15-а поредна година с Б.Т.Р. и Джон Лоутън ще посрещнем първия юлски изгрев, точно в 05.00 часа в Тутракан, с емблематичната песен на Юрая Хип „Джулай Морнинг“. Рок легендата Джон Лоутън и Б.Т.Р. ще изпълнят хит синглите на Юрая Хип и авторските песни на Б.Т.Р.

Традицията продължава – „Легендите” в Шабла за Джулай Морнинг

Мелодиите на вечните български рок хитове, изпълнени от супергрупата „Легендите“, ще съпроводят изгрева на слънцето на Джулай Морниг в Шабла. Групата ще продължи традицията, чиито основи бяха поставени миналата година с изключително успешния им концерт, който събра стотици любители на свободния дух на плажа в Шабла.

Очаква се концертът да събере на едно място няколко поколения българи, които да пеят заедно с Константин Цеков от ФСБ, Митко Кърнев от D2, Любо Киров, Константин Марков и Стенли от „Тангра.

Те ще излязат на сцената в нощта на 30 юни срещу 1 юли, под звездите на централния плаж на къмпинг “Добруджа” (на 6 км. от Шабла) точно в 3 часа след полунощ. Плажът ще бъде огласен от класически хитове като „Нашият град“, „Сто години“, „Нямаше кой да ни каже“, „Другият“, „Обещание“, „Може би“, „Любовта, без която не можем“, „Обсебен“, „Бъди какъвто си“, „Има ли цветя“, „Оловният войник“, „Жулиета“, „След десет години“, „Сбогом“, „Ледено момиче“, „Да те жадувам“ и др.

Музикалната програма за Джулай Морнинг ще започне около 22 часа на 30 юни. Началото на вечерта ще поставят варненските рок групи „БУМЕРАНГ“ и „HEADMASTER“, като се очаква да се включат и други местни таланти.

 
По темата: