Е*ане, д*хане и к*рви от 359 TV и DSTV

Новата телевизия за български хип-хоп 359 TV успява да привлече вниманието не сама с обещанието за над 10 предавания.

Медията облада кабела на големи оператори от ранга на Близу и влезе в домовете на хиляди семейства. Проблемът е, че в главите на всички потенциални зрители, включително малолетни, започнаха да влизат не само музикални рими.

„Видимо доволни“ на „Мара Илиева“ и Криско е като песничка за лека нощ пред по-ранни хитове от ранга на „Хората говорят“. Това творение също е от репертоара на габровския гуру. Именно в „Хората говорят“ право куме в очи се заявява „зад гърба говорят, по мой адрес говорят, но всички могат да го д*хат, да го д*хат… Не ме е*е за теб…“.

Целият проблем идва от това, че 359 TV видимо доволно сваля песните директно от интернет, а не ползва вариантите пригодени за излъчване в ефир. Очевидно екипът на бляскавото начинание обича да има „вземане – даване“ със строгите господа от регулатора. Одисеята в комуникацията им започва с неколкократен отказ от страна на СЕМ да издаде лиценз на 359 TV. Сега „папионката и пионките му“, образно казано, вероятно горко се каят. Все още няма публично оповестена санкция от страна на „трибуквения цербер“. Интернет потребители подсказват, че същата словесна оргия протича в ефира на DSTV. Там и всяко пеленаче е здрависано в живота с хита „К*рви, сбогом“.

Нарушенията се случват 359 дни в годината, да не кажем 365, но пропуските в мониторинга или размерите на глобите очевидно позволяват да продължават.

 
По темата: , ,