„Един аржентинец в Ню Йорк“ и „Един ден в рая“ по Zone Romantica

Акценти от филмовата програма на Zone Romantica за декември 2011

Филм: Един аржентинец в Ню Йорк
(Un Argentino en New York (An Argentinean in New York)
3 декември, събота, 22:25
Повторение, 4 декември, неделя, 22:25

Гледай видео анонс онлайн

Вероника (Наталия Орейро) е млада, красива и самоуверена жена, която обикновено получава това, което иска. По време на екскурзия до Ню Йорк тя се влюбва в града и внезапно решава да се установи и заживее в Манхатън. Нейният баща, Франко Де Ричи (Гилермо Франсела) – разведен, емоционален и отдаден на музиката мъж, изпълнен с неосъществени мечти, не е доволен от решението й и се отправя към Ню Йорк с намерението да прибере дъщеря си обратно в Буенос Айрес.

Въпреки че му е много трудно да го признае, Франко открива, че за краткото време на раздяла Вероника е пораснала и е постигнала много неща – сформирала е собствена група, направила е първите си стъпки като професионална певица и се е сгодила за американец, който я обожава. Научавайки това, у Франко се събужда дълбока ревност към процъфтяващата музикална кариера, късмета и любовта, на които се радва дъщеря му в новия си живот.

На фона на прелестния Ню Йорк, той преживява много неочаквани приключения и емоционални случки, с които се сблъскват баща и дъщеря. Връзката между Франко и Вероника никога няма да бъде същата. Между смеха и сълзите „Един аржентинец в Ню Йорк” ни кани да споделим незабравимите моменти, в които един баща осъзнава, че дъщеря му се е превърнала от малко момиченце в зряла жена.

Филм: Един ден в рая
(Un Día en el Paraiso (A Day in Heaven)
31 декември, събота, 22:25
Повторение, 1 януари, неделя, 22:25

Гледай видео анонс онлайн

В модна дискотека на морски курорт, пълнa с известни модели, изпълнители и спортисти, Рой (Гилермо Франсела) и Бренда (Арачели Гонсалес) се запознават една вечер по време на парти. Рой е опитен фотограф, а Бренда е международен топмодел.

След като преживяват сладката любов от пръв поглед, идва денят, в който двамата трябва да се завърнат у дома от почивката, което предизвиква едно емоционално сбогуване. Те си обещават да поддържат връзка и да си гостуват, когато пристигнат в Буенос Айрес.

Но се оказва, че Рой и Бренда са скрили истинската си самоличност. Всъщност Рой е Рейналдо и съвсем не е професионален фотограф, както е обяснил на Бренда, за да я съблазни. Той е безработен. Истинското име на Бренда е Тати и въпреки че се стреми да стане модел, тя познава света на модата само от списанията. И двамата са се насладили на тази измислена любовна авантюра, но знаят, че не могат да се срещнат отново и да разкрият истинското си аз.

С течение на времето всеки от тях продължава обичайния си живот, а Тати дори приема предложението за брак от своята детска любов. Но дали тя ще забрави срещата си с Рой? Дали съдбата ще ги събере отново?

 
По темата: ,