„Един ден на Рени“ – как живее звездата? Виж, ако любопитстваш!

„Един делничен ден на Рени” – прочети и прецени!

Тази сутрин Рени започна деня си със „Сигнал плюс„. Първите неща, които певицата сподели на слушателите бяха за това как започва нейният ден:

„Как започва моя ден… много рано сутрин, събуждаме се в 6:00, защото по-големият ми син – Борис в 7:00 тръгва за градина. Затова той става толкова рано, за да може да го приготвим, да закуси ако има желание и да погледа малко детско, за да се събуди и след това тръгва за градина. Затова и моят ден започва толкова рано. След това се събужда и малкият Аспарух, който трябва да бъде нахранен.

В 10:00 часа пристига, вече пристигна, жената, която се грижи за домакинството вкъщи и аз съм свободна да правя всичко, с което съм ангажирана. Сега се приготвям за фитнес, защото след второто ми раждане гледам да влезна във форма. Предстоят ми клипове и за това бързам колкото се може по-скоро да влезна във форма“ – сподели Рени.

Певицата увери всички, че в най-скоро време ще снима видеоклип на новата си песен:

„Днес ми предстои да отида в студиото, в което записвам на Горан Йекнич, в което да чуя вече завършен вариант на баладата „Фатална обич“ или „Фатална любов“, още не съм решила заглавието как да бъде, но ще е „фатална“ при всички случаи. На тази песен възнамерявам да направя клип“ – казва Рени.

Приятна новина за феновете на Рени ще бъде това, че в скоро време певицата ще заснеме фотосесия. „Ще снимам нова фотосесия. Отдавна не съм се снимала“ – заяви певицата.

Инфо на Signal.bg

Виж новия хит на Рени – „Магия“: