Един нов ден с Ани Цолова заменя На кафе с Гала?

Тв форумът BGTVTalk хвърля бомба, която по всяка вероятност ще се окаже меродавна.

Дългогодишният модератор на платформата казва – „Инфото е напълно достоверно, но не е официално, а единствено работна/пилотна версия“:

Един нов ден с Ани Цолова

Предаването „Един нов ден с Ани Цолова“ разглежда темите, които вълнуват всички ни – качество на живот, личностно развитие, образование, здравеопазване, социални проблеми – актуалните теми в обществото, извън политиката. Накратко, в предаването става дума за всичко това, което хората обсъждат помежду си, с приятелите си, със семейството си.

Подходът е позитивен – как да се справим с проблемите, как да преодолеем трудностите, как да намерим вдъхновение и пример в събитията и хората около нас.

Предаването се излъчва всеки делничен ден преди обяд с публика на живо и включвания на зрителите в хода на предаването.

Основните рубрики в предаването са:

– „В обувките на…“ – водещата прекарва един ден с интересна личност, заживява нейния живот, движи се по нейните стъпки и така разказва нейната история.

– „Диетата ми е по-добра от диетата ти“- трима зрители започват промяна на режима си на хранене с трима различни диетолози и фитнес инструктори. Проследяваме тяхната цялостна промяна и накрая виждаме кой е постигнал най-добри резултати.

– „Да победиш страха“- как да се справим със страховете си – консултации по конкретни случаи, подадени от зрителите, или актуални случаи, нашумели в медиите – с участието на психолози, терапевти и т.н.

– „Имам мечта“ – водещата “сбъдва” мечти на зрители, които пишат на предаването своите истории и нещата, които винаги са искали да направят, но все не са успявали.

– „Ние, жените“ – коментари на най-важните теми на деня от жени на различна възраст, с различни професии и обществено положение, но винаги информирани и с ярки позиции, които могат убедително да защитават.

Предаването ще се излъчва вместо „На кафе“ с Гала и ще конкурира „Преди обед“ по Би Ти Ви!

Ще има и вечерното предаване по подобие на „Лице в лице“, за което за водещи се обсъждат имената на Миа Сантова (най-вероятна), Диана Найденова, Добрина Чешмеджиева и Лора Крумова. Това, че от екипа на Нова канят Добрина Чешмеджиева – БНТ вече писаха и други сайтове.

Вечерно информационно-коментарно предаване

Вечерното информационно-коментарно предаване се занимава с горещите теми от деня. В рамките на 30 минути водещият интервюира политици, експерти и популярни личности. По време на предаването има и директни включвания от мястото на събитието.

Основният гост коментира най-актуалната тема. Той е политик или заема висок пост в държавата и от него зависи взимането на ключови решения.

В студиото се разгарят и дебати между политици или експерти по спорни теми.

Популярни личности от шоубизнеса, културата или социалните мрежи също дискутират актуални теми.

Вечерното информационно-коментарно предаване се занимава с теми като например:

– Източват ли се държавните болници и защо фалират?
– Подслушват ли службите политици и журналисти?
– Стефан Данаилов на 75.

Източник на информацията.