Един спечели Ситроен от N-Joy, останалите се утешават в Турция

7 000 слушатели на радио N-JOY се бориха за скъпия автомобил Ситроен Си Кросър. Победителят се казва Атанас Атанасов

Над 7 000 слушатели на радио N-JOY, от 32 града в страната, в рамките на 49 дни, участваха в най – голямата ефирна надпревара – играта на игрите – „7-те ключа на радио N-JOY”. Един от тях се оказа щастливецът, който днес си тръгна със зашеметяващо луксозния Ситроен Си Кросър и той е Атанас Атанасов от София. За първи път толкова скъп автомобил се подарява от българска радиостанция на слушател.

Днес, 9-ти ноември, от 11 часа, в шоурума на Ситроен пред журналисти, приятели и финалисти, се състоя Големият финал. В присъствието на помощник – нотариус – Веселина Кънчева, седемте финалисти, избрани чрез жребии от 7 000 участници, имаха възможност да изпробват лично късмета си, като изберат по един ключ и опитат да отворят класния Ситроен Си Кросър.

Емоцията, усмивките и треперенето на ръце бяха част от напрегнатото преживяване. Шестицата се оказа печелившото число за Атанас Атанасов, от София, който шести поред опита да отвори колата с избрания от него ключ. След толкова вълнение и очакване, Ситроен Си Кросър отвори врати и Атанас усети тръпката на голямата промяна. Сподели пред всички, че е изключително развълнуван, не е имал никакви по-специални очаквания за днешния ден, обеща да почерпи останалите финалисти и радио N-JOY и призна, че ще се разходи с новата си придобивка до Гърция, за да се похвали на приятели.

Останалите шест финалисти получиха също подарък – ваучер – уикенд за двама в Истанбул и заявиха, че са твърдо решени да продължат да участват във всички предстоящи игри с награди на радио N-JOY. След партито в шоурума на Ситроен, късметлията на деня – Атанас Атасов беше очакван с нетърпение от слушателите на радио N-JOY, за да изтегли името на още един щастливец, от участвалите в играта „7-те ключа на радио N-JOY”, за когото имаше награда, предоставена от Алма Тур – Нова година в Анталия. Името на късметлийката се оказа Малина Петрова от Пловдив.

Радио N-Jоy е мястото, където се случват изключително интересни и интерактивни промоции, сцената на „отпадналите айдъли”, трибуна за популяризиране на благотворителни кампании и най-вече радиото, което сбъдва мечти и раздава най-желаните награди. Под мотото: „Най-добрите нови песни и най-големите златни хитове”, най-голямата музикална радиостанция на България не спира да изненадва и провокира, доказвайки, че най-интересното предстои!!!