Единствената жена-рефер в България

Тони Димитрова и единствената жена рефер в България гостуват на Мира Добрева

В сряда „Денят Отблизо с Мира Добрева за пореден път ще погледне към небето, за да приеме или отхвърли евентуалното наличие на извънземен живот. След това предаването ще разкаже за трудния живот на самотна майка на 3 деца, пренебрегнала принципите на етнос и религия и предпочела почти непосилното оцеляване в чужд град пред непълноценното съжителство с бащата на децата ú. Мира ще разговаря отблизо с една жена с извънземен глас, за която животът e толкова розов, колкото сам си го направиш – певицата Тони Димитрова ще е специалният гост на 7 декември.

Гледай видео запис от предаването онлайн

В четвъртък предаването ще провокира въображението на зрителите и заедно с децата от Дневен Център „Добро сърце” в Перник ще даде идея как да зарадваме близките си в празничните дни без това да струва много пари, а само много усмивки. „Денят отблизо” с Мира ще срещне зрителите с една жена, чиято професия вълнува и се упражнява предимно от мъжката половина на човечеството. Какво е да си единствената жена-рефер в България и да „строяваш” 22-ма развихрили се мъже на терена, ще разкаже международният футболен съдия Димитрина Милкова.

Не толкова мъжка е професията на специалния гост в четвъртък – дизайнерът на Мис България – София Борисова, която ще покаже как можем да освежим и направим ефектни старите си дрехи.

Гледай видео запис от предаването онлайн

„Денят отблизо” с Мира, от понеделник до четвъртък, 10:10 часа!

 
По темата: