„Единствено ти“ – започва нов съдбовен сериал по bTV! (сними, видео)

Любовни дилеми и шокиращи разкрития в новия мексикански сериал „Единствено ти” по bTV

Поредицата започва на 7 февруари и ще се излъчва всеки делник от 13:30 часа

Вълнуващи любовни трепети, човешко милосърдие, сложни дилеми, интриги и шокиращи разкрития ще предложи новият мексикански сериал „Единствено ти”, който започва по bTV на 7 февруари. Епизодите ще се излъчват всеки делничен ден от 13:30 часа.

Сериалът проследява историята на красивата Мариса (Маите Перони). Когато тя се ражда, майка й мисли, че скоро ще умре и я поверява на свещеника, който я отвежда в сиропиталище. На 14-годишна възраст, Мариса избягва и заживява на улицата, борейки се по всякакъв начин да оцелее.

След години Канделария (Чачита), обикновена перачка, я прибира в дома си и се грижи за нея като за собствена дъщеря. Един ден обаче Мариса се забърква в проблеми и се оказва в съда, където съдия е нейният собствен баща. Двамата не подозират за роднинската си връзка.

Неин защитник е психоаналитикът и вдовец Хуан Мигел Сан Роман (Уилям Леви). Мариса е освободена под негова опека и той я приютява в дома си. Неговата тъща обаче не приема новата обитателка и Хуан Мигел е принуден да намери нов дом на момичето. Той я настанява при съдията – Патрисио Веларде (Рикардо Блум), и съпругата му Сесилия (Елена Рохо) – родителите на Мариса. Те живеят с Естефания (Ана Патрисия Рохо) – лукава млада жена, която се представя за тяхната изоставена дъщеря.

Хуан Мигел и Мариса се влюбват един в друг и се женят. Но на сутринта след сватбата им тя открива тайна от миналото на Хуан Мигел, която я подтиква да си тръгне от него, като отказва да го види отново.

Не след дълго Мариса разбира, че е бременна, но не му казва. Вместо това, тя напуска града заедно с Канделария и се оказват в имението на мъж на име Омар Контрерас. Той я приема в дома си и се влюбва в нея. Макар и да знае, че възлюбената му е женена за друг, той не се отказва от любовта си и се бори за нея. Скоро той узнава и името на съпруга й, с когото се оказва, че се познава от ученическите си години. Двамата мъже започват да се състезават за любовта на Мариса, но за нея това се оказва трудна дилема.

В „Единствено ти” по bTV участват още Лаура Сапата, Мигел Корсега, Найлея Норвинд, Росио Банкелс.

Оригинално заглавие: Cuidado con el angel

Героите

Мариса
Актриса: Маите Перони
Момиче от беден квартал. Тя е любезна, мила, честна, но със силен, непокорен нрав. Понякога нейната сериозност те кара да се замислиш, а в други моменти – да се усмихваш. Нейното детство и юношество били изпълнени с тъга, но тя преодоляла своите проблеми и нейният начин на мислене за живота е почти винаги много позитивен, чист и ясен.

Хуан Мигел
Актьор: Уилям Леви
Чаровен, сериозно мислещ,  добре образован и от добро семейство. Той е измъчван от тайна в неговото минало. Уважаван психолог с истинско влечение да помага на тези, които се нуждаят от напътствия. Обикновено той е самоуверен, с изключение на моментите, когато е с Мариса.  Топлината, която той чувства към нея, ще се превърне в любов. Бил е много млад, когато се оженил за Вивиан и тя го е направила нещастен. Има 5 годишна дъщеря – Маита.

Естефания
Актриса : Ана Патрисия Рохо
Атрактивна, суетна, самовлюбена и амбициозна. Тя ще направи всичко, за да излезе от средната класа. Решителна и безскрупулна. С помощта на своята леля Изабела, тя се представя за изгубената дъщеря на Сесилия и Патрицио и е приета в тяхното семейство. Иска да унищожи Мариса, първо, защото Хуан Мигел се влюбва в нея (а Естафания го иска за себе си), а по-късно разбира, че момичето е тяхна дъщеря.

Канделария
Актриса: Чачита
Много приятна жена от скромно, бедно семейство и слабо образование, която живее в беден квартал и работи допълнително, за да преживява. Въпреки своята нищетата, тя е оптимист, приказлива, скромна и порядъчна. Обича безумно Мариса, която приютява от улицата. Вижда в нея дъщерята, която никога не е имала. Канделария има златно сърце.

Сесилия
Актриса: Елена Рохо
Тя е мила, любезна и много красива дама, елегантна, но сдържана. Преследвана е от спомените за дъщеря си, която е изоставила. Нейният съпруг Патрицио бил далеч, когато раждала и вярвайки, че ще умре, поверила бебето на свещеника, които й дал последно причастие. Отнема й много време, за да разбере, че нейната дъщеря е младата жена, която е близо до нея – Мариса.

Онелия
Актриса: Лаура Сапата
Добре поддържана сред обществото жена. Нейната дъщеря е Вивиан, съпругата на Хуан Мигел. Тя живее с тях и винаги е на страната на дъщеря си. В неин интерес, тя я научава на  всякакви подли номера. Злобна, арогантна и манипулативна. Презира Мариса, защото е бедна. И вижда в нея заплаха, когато Хуан Мигел я довежда в дома им. Когато дъщеря й изчезва и се смята за мъртва, тя усеща, че нейният доведен син се влюбва в Мариса и я намразва още повече.

Анселмо
Актьор: Мигел Корсега
Свещеник, честен и мил. Той ръководи църквата в квартала на Мариса и Канделария. Познава Мариса от нейното раждане, когато майка й, която той смята за мъртва, му възлага да се грижи за нейното дете. Той много държи на Мариса и винаги я нарича с нейното пълно име: Мария де Хесус.

Вивиана
Актриса:  Найлея Норвинд
Съпругата на Хуан Мигел.  Красива, чувствена и провокативна, горда от своя социален статус, суетна и егоистична. Тя обича Хуан Мигел, но не до такава степен, за да се откаже от своите развлечения и странични афери. Те често се карат. Когато се предполага, че е умряла в инцидент, използва шанса и не се лишава от нищо. Завръща се разрушена и опустошена, но скоро се възстановява и иска да си върне обратно Хуан Мигел. Само че нейното минало я застига и тя е убита.

Патрисио
Актьор: Рикардо Блум
Мъж с благороден произход и суров нрав. Със своята жена Сесилия и с Естефания, неговата предполагаема дъщеря, той е мил, но строг, въпреки че Естефания понякога го манипулира със своите хитрини. Като мъж той е взискателен, но нелюбезен; като съдия е толкова изпълнителен, че понякога е несправедлив. Не знае, че неговата истинска дъщеря е Мариса. Не одобрява нейното поведение и смята, че тя трябва да бъде заключена.

Исабела
Актриса: Росио Банкелс
Лелята на Естефания. Дяволска жена, която контролира своята племенница. Тя е самовлюбена до крайност и ще направи всичко за пари, откакто е заживяла в несигурно положение. Тя е измамница и злонамерена. Имала е контакт с висшето общество и е готова да направи каквото и да е, за да бъде част от техния свят. Тя е мозъкът, който стои зад схемите на нейната племенница, докато Естефания не се обръща срещу нея.

Cuidado Con El Angel Marichuy Y Juan Miguel Video Mix

Cuidado Con El Angel – Marichuy y Juan Miguel

Cuidado Con El Angel – Juro Que Te Amo (juan Miguel Y Marichuy)

Cuidado Con El Angel 1 Епизод

Cuidado Con El Angel 2 Епизод

Галерия от сериала: