Една незабравима нощ с Roxette в София (+видео)

Roxette се сбогуваха с „Хубава си моя горо“

Шведското дуо Roxette отнесе от столицата безброй положителни емоции, един гербер и спомен за обичта на българите, които не се предадоха пред проливния дъжд.

Неделя, 29 май, ще остане в сърцата на много почитатели на хубавата музика. Roxette дариха невероятна емоция на феновете си в България. Пер и Мари представиха програмата на световното си турне по уникален начин.

Те дотолкова впечатлиха и зарадваха българите, че феновете им не позволиха те да си тръгнат от сцената на стадион “Георги Аспарухов”.

Българската публика успя с безбройни овации да върне Roxette два пъти на сцената.

Въпреки проливния дъжд, който се изсипа със започването на зрелищното шоу, никой на „Герена“ не потрепна. От организаторите бяха предвидили атмосферните условия и раздадоха на всички на терена дъждобрани.

It Must Have Been Love, Dress to Success, Spending My Time, The Look, Wish I Could Fly, She’s Got Nothing On (But the Radio) и още, и още от най-обичаните си песни изпълни шведския дует. Публиката избухваше с все сила дори на песните от новия им албум Charm School.

Изненадата, която трогна всички българи на стадиона, беше брилянтно изпълнената красива песен “Хубава си моя горо“ от китариста на Roxette.

На финала си личеше, че на Мари не й се тръгваше. Бандата се поклони пред българите, а в ръцете на шведката попадна розов гербер. Тя последна слезе от сцената, след като няколко пъти махна на публиката и й изпрати въздушни целувки.

Инфо: BLife

Плейлиста с 15 клипа от невероятните изпълнения на Роксет в София: