Една си татуира Борис Дали, пък се кълчи пред Коцето! (+снимки)

Мистър “Черна роза” върна абитуриентите в 8-ми клас след участие в хитовия The Cotton Club

Мистър „Черна роза”, както наричат Константин по едноименния хит изстрелял го в звездна орбита, гостува в сряда вечер в хитовия The Cotton Club.

Баладите остават негова запазена марка и до днес, и именно романтичният ореол около певеца го превърна в един от най-желаните мъже в поп-фолка. Емблематичното парче “Ти си само 8-ми клас” – химн на всички тийнейджърки и всички любители на тийнейджърки, който звуча на няколко пъти по време на вечерта, допълнително разпали страстите на неговите почитателки и красавиците от конкурса “МИС ХТМУ”, които се отдадоха на бурни и екзотични танци след финала на надпреварата.

Въпреки че Коцето вече е женен мъж и горд татко, графикът му с участия си остава все така изключително натоварен, а купоните, в които е главно действащо лице, стават все по-щури.

Полугола фенка, с татуирано име на Борис Дали на ръката си, завъртя открит флирт със звездата на сцената, и без свян показа пред препълненото заведение горещи чупки в ханша и някои по-интимни части от тялото си.

Бързите, ритмични и майтапчийски песни на Константин и този път бяха неизменна част от неговия репертоар, както и шеметните му бъзици с феновете. Както винаги, в характерното си приповдигнато настроение, Константин взриви купона и посвети хитовете си на всички абитуриенти и красавици от химико-технологичния университет, като пя над два часа песни като “Черна роза”, “По-спокойно”, “Съблечи ме сега”, “Обади ми се” и разбира се “Mr.King”, “Палатка” и дуетите с Преслава “Не ми пречи”, “Усещане за мерилин” и “Нещо горещо”…

 
По темата: