Едно обаждане обърква всичко – 10 първи срещи с Теа / Лина Роскин

Ангел прави крачка към Теа в новия епизод на „10 първи срещи“

Мина и Стела си разменят ролите

Мина се превръща в Стела в новия епизод на риалити уеб сериала – „10 първи срещи“. Как ще се протече среща номер осем и до къде ще стигне честността на Ангел, вижте първо във Vbox7.com.

След като Теа разобличи скритите намерения на бившия приятел на Мина, експериментът „10 първи срещи“ продължава на високи обороти. Участник номер осем се казва Мартин. Той е симпатичен, безгрижен и обича да пътува. Почитател е на изкуството, естетиката и културата в държавите по цял свят, но му липсва патриотичен дух. Профилът на Мартин изглежда надежден и Теа е готова да се запознаят в заведението на нейния приятел Ангел.

Въпреки напрежението в приятелството между красивата Теа и бармана Ангел, той посреща вежливо кандидат номер осем. Срещата им започва добре. Мартин обсипва Теа с комплименти и въпроси, но романтиката помежду им се изпарява в мига, в който пътешественикът получава телефонно обаждане от роднините си. Защо обаждането притеснява Мартин, какво кара Теа да се откаже от него и какво се крие зад многобройните му пътувания, разберете първо във Vbox7.com.

Докато Мина влиза в ролята на силна и самостоятелна жена, а Стела се превръща в мила и състрадателна дама, Ангел предприема важна стъпка спрямо Теа. Без да я съди, той ѝ признава защо е провалил няколко поредни срещи от експеримента „10 първи срещи“.

Чия е вината за прекратяване на осмата среща от експеримента? Как се отразява промяната на Мина и Стела? Как ще се развият отношенията между Теа и Ангел? Предстои да разберете в новия епизод на „10 първи срещи“ само във Vbox7.com.