Едва родила, Мариана Попова показа вносния си мъж по „Нова“ (ВИДЕО)

Марияна Попова показа в ефир бащата на детето си  – Ханес!

Снощи гласовитата певица Мариана Попова гостува в „Шоуто на Иван и Андрей“ за първи път след раждането на дъщеря си Мария – Магдалена.

Въпреки че са минали само три седмици от раждането, Мариана изглеждаше във форма и много щастлива. Изненада за зрителите  бе появата на таткото Ханес. Двамата споделиха, че замислят скоро да сключат брак, но точната дата не е ясна.  Певицата още не е решила къде ще отгледа дъщеря си, но има планове да заживее в Италия с мъжа си.

Какво ще се случи в Шоуто до края на седмицата?

Тази вечер в „Шоуто на Иван и Андрей“ ще гостува Теодора Стефанова – гадателката на Берлускони, както и Соломон Паси, който ще коментира оставката на Румяна Желева.

Сряда (20.01) – гост в шоуто е генералният директор на БНР Валери Тодоров. Поводът е 75-годишнината на националното радио.

Четвъртък (21.01) – Певицата Бони ще представи новата си песен-балада „Страхливци”. Певицата гостува заедно с дъщеря си Габриела и приятеля си Милен.

Петък (22.01) – Семейство, благодарение на което трима души ще живеят… Близките на загиналата Юлияна Димитрова дариха органите й. В шоуто ще ни срещне със семейството на Юлияна.

Виж гостуването на Мариана Попова и бъдещия й съпруг: