Екс-адреналинката Жана по ТВ7: Родих Преслав! /видео/

Жана роди прелестния Преслав

Водещата на „Сладки приказки” по TV7 съобщи голямата новина в ефира на „Усещане за жена”

Поли Генова по-богата със 100 000 лева, но самотна – остана без гадже

Екс-адреналинката Жана, която стана емблема на предаването „Сладки приказки” по TV7, е горда майка на малкия юнак Преслав. Тя съобщи голямата новина на 16 декември в предиобедното шоу „Усещане за жена” – ден след раждането.

„Трябваше да родя естествено. Големи опити бяха. В рамките на 10 часа експерименти от моя страна. Но в крайна сметка бебчето е доста голямо и се оказа, че не може да излезе по естествен начин и се наложи секцио. 10 часа контракции и накрая нямах сили”, сподели Жана, която се включи по телефона от болничната стая за разговор с водещата Гергана Стоянова.

Първото дете на Жана и съпругa и Слав Брейчев носи името Преслав и е кръстен на дядо си Пламен, разкри още щастливата майка. „Надявам се второто дете да успея да го родя по естествен начин и много ми се иска да е момиче, за да има баланс”, разкри плановете си за голямо семейство Жана.

Красивата брюнетка веднага получи подкрепа от студиото на „Усещане за жена”, където гости бяха евромайките Калина Крумова и Даниела Колева. „Знам специална рецепта за момиче и като се възстановиш ще ти я кажа”, обеща Даниела Колева на Жана. Водещата на „Сладки приказки” очакваше всеки момент да донесат сина й за пръв път да го накърми и в ефир обеща, че ще го храни по този начин възможно най-дълго.

На финала на предаването със семеен привкус гостуваха победителката в първия сезон на „Музикална Академия” Поли Генова и Дичо, който остана на 4-то място. Двамата се похвалиха с новата си дуетна песен, която се е родила в риалити предаването. Тя носи името „Нека с теб”. „Вдруги ден снимаме клипа, а промоцията ще е на 26-ти декември” похвали се Поли. Тя обаче сподели и една много неприятна новина за личния си живот – докато се е борила за победата в шоуто е останала без интимна половинка.

„За последно видях приятеля си преди месец и половина, когато дойде да ме защитава в предаването. Оттогава не съм го чувала дори. Като се прибрах след финала си беше събрал нещата. Не знам какво е станало”. Сега обаче Поли отваря нова страница и е решила с наградата от 100 хиляди лева да помогне на семейството си и да започне едно дълго пътешествие.

Гледай видео запис от предаването онлайн