Елена Карабойчева от „Откраднат живот“ става кмет на Младост?

Една от героините в хитовия сериал „Откраднат живот“ се впуска в изборната битка на 6 ноември. Става дума за актрисата Елена Карабойчева, която изпълнява ролята на къдрокосата сестра Чокова в болница „Свети Кирил“.

Карабойчева ще се бори за кмет на столичния район „Младост“, издигната от партия „Нова Алтернатива“ на военния министър от времето на Симеон Сакскобургготски Николай Цонев.

Крехката актриса ще се откаже от ролята си в медицинския сериал, ако жителите на един от най-населените квартали в столицата й гласуват доверие.

Елена не е дипломирана актриса, а кариерата й в киното е тръгнала на майтап.

„Преди 4 г. моя добра приятелка, собственичка на кастинг агенция, ми каза, че търсят за реклама на детски прах за пране типаж като мен. Явих се на кастинг, избраха ме и така започна всичко. Нямам актьорско образование и претенции за кой знае какви способности. Но много се забавлявам. Появявала съм се в „Столичани в повече“, в „Под прикритие“, „Връзки“, „Истински истории“. Много се зарадвах на предложението за ролята на сестра Чокова“, признава Карабойчева, която е и майка на 3 деца – две дъщери на по 19 и 21 години, и син на 7.

Инфо: Агенция ПИК