Елена Петрова и Калин Врачански – Вила Роза и нотка ревност

Елена Петрова: Понякога ревнувам Калин

Любимата двойка от малкия екран – Елена Петрова и Калин Врачански се събират отново за първия  български психотрилър – „Вила Роза“. За работата по този амбициозен проект двамата разказаха пред първия брой за 2014 г. на списание OK!.

„Започнахме снимки в началото на май и приключихме в края на месеца. Всичко беше заснето за 30 дни“, казва Калин, а Елена го допълва: „Опитахме се да направим нещо съвсем ново за почитателите на киното в България“.

Двамата вече са като добре сработен механизъм след часовете прекарани на снимачната площадка на „Стъклен дом“. „Понякога го ревнувам, че играе с други актриси, а той се шегува с ревността ми. Това, разбира се, е в границите на нашето приятелство“, признава с усмивка красивата актриса. Покорителят на женските сърца от своя страна споделя, че от толкова много работа не му остава време за личен живот. Това обаче не му пречи да запомни годината само с хубавите мигове. „Може би ще запомня 2013-а с филма „Вила Роза“. Много си го харесвам, това беше най-добре написаният сценарий, който съм чел някога.“
В най-голямото лайфстайл списание за звезди OK! ще откриете още преобразената Ким Кардашиан и Винс Вон в интервю за последния филм с негово участие.

В темата на броя „Презареждане“, звездите ще ви разходят из любимите си зимни дестинации, новите си имения за  милиони и клиниките за рехабилитация, които са посетили.

По страниците на ОК! ще откриете още и последни тенденции в модата и красотата за студените дни.