Елена, Преслава и Анелия – още три причини да жадуваш Турне 2010!

Елена, Анелия и Преслава вихрят хитове из стадионите на България

Трета поредна година Турне за Елена!

И така, Елена е десетата официално обявена звезда за лятното турне на телевизия “Планета”.

Тази година певицата ще бъде част от музикалното торнадо за трета поредна година, след успешното си представяне на турнетата “Planeta Derby Plus 2008″ и “Planeta Derby 2009″.

След поредицата от хитове, които направи през изминалата година, Елена съвсем заслужено заема своето място сред избраните изпълнители, които ще се появят на сцената в 15-те града, пред които ще премине Турнето.

Елена вече подготвя микса с песните и цялостната концепция за представянето си тази година, като тоалети, мултимедии и сценография. Без съмнение в микса за Турне 2010 ще бъде включена и хитовата песен “Изгубена”, която спечели сърцата на феновете не само със звученето си, но и с изключително ефектния си видеоклип.

Анелия се включва в “Planeta Derby 2010″!

Вече е ясно името и  на 11-тата от звездите на телевизия “Планета”, която ще вземе участие в турнето “Planeta Derby 2010″ – това е Анелия. И тази година певицата ще весели със своите най-големи хитове почитателите на модерния фолк. Хитовата певица е участвала в пет от общо шестте издания на грандиозното музикално шоу, което “Планета” прави всяко лято. Анелия пропусна единствено турнето “Планета Прима” през 2005-та година, но бе специален гост на концертите във Варна и Пловдив.

Тази година певицата заема своето достойно място сред хитовите изпълнители, удостоени с честта да бъдат сред избраните, заради поредицата от хитове, които създаде през годината.

Многобройните фенове на Анелия във Facebook също заявиха твърдо желанието си тяхната любимка да е част от Мегасъбитието на Лято 2010 – тя бе и една от фаворитките в дискусиите за турнето в групата на музикалната медия във Facebook.

През 2010-та Анелия издаде и нов самостоятелен албум – “Добрата, лошата”, песните от който без съмнение ще бъдат в основата на микса за Турне 2010, върху който певицата вече работи.

Очаквайте Преслава на Турне 2010!

Разбира се, няма как най-мащабното събитие за лятото, турнето “Planeta Derby 2010″, да бъде същото без участието на Певицата на 2009-а, Преслава! Тя е 12-тата официално обявена звезда, която ще вземе участие в ежегодно организираното лятно турне на “Пайнер” и телевизия “Планета”.

Това е шесто поред участие на Турне за певицата, след “Planeta Prima 2005″, “Planeta Prima 2006″, “Planeta Derby 2007″, “Planeta Derby Plus 2008″ и “Planeta Derby 2009″.

Миналата година, поради здравословни проблеми, Преслава пропусна първите два града от турнето – Монтана и Плевен, но се появи триумфално на стадион “Ивайло” във Велико Търново.

Зад сцената Преслава получи подкрепата на всички свои колеги, а една от кулминациите в спектакъла й бе включването на Борис Дали и представянето на дуета им “Бързо ли говоря”.

И тази година певицата заема своето заслужено място сред избраните да участват изпълнители, за радост на многобройните й фенове в цялата страна. Всички те очакват с нетърпение дуетните й изпълнения с Константин и Елена, а дали певицата ще се включи в сценичното представяне на хитовото трио “БИК” към песента “Палатка”…предстои да разберем.

До момента официално обявените участващи изпълнители освен Елена, Анелия и Преслава са Андреа, Борис Дали, Галена, Джена, Емилия, Илиян, Константин, Мария и Цветелина Янева.

снимка  Преслава: Христо Димитров, снимки и инфо: Planeta.TV

 
По темата: ,