Елена продава акциите от мол „Витоша“? – очаквай в „Стъклен дом“

Ще продаде ли Елена акциите си от мол „Витоша”, в новия епизод на „Стъклен дом: Изкушението” по bTV

След кратко разследване, проведено от Ставрев, шефът на охраната в мол „Витоша” – Благой, е  разкрит. Камен и Чарли хващат охранителя в дома му и успяват да измъкнат от него информация за Тома.

В новия епизод на „Стъклен дом: Изкушението”, на 2 май от 20:00 часа по bTV, ще стане ясно, че съмненията на съдружниците към Димитър са били безпочвени и те си обещават да имат доверие един в друг. Много скоро обещанието е нарушено заради новината, че един от тях се е съгласил да продаде акциите си. Всички подозрения са насочени към Елена. Наистина ли тя е готова да се откаже от дяловете си в мол „Витоша” или това е поредният психологически трик на Тома, зрителите ще разберат съвсем скоро в „Стъклен дом: Изкушението”.

Погълнати от своите проблеми, Камен и Боряна осъзнават, че трябва да положат усилия, за да спасят любовта си. Камен подготвя на съпругата си романтична изненада, за която търси помощ от Албена. Непредвидени обстоятелства обаче ще объркат плановете му.

Ставрев бележи успех в още едно разследване, този път у дома. Той хваща Павлина, че се преструва на болна. Не е лесно обаче да убеди Ваня в това свое откритие и между тях назрява конфликт.

Напрегнати продължават да бъдат отношенията и в семейство Сарафови. Елена е взела категорично решение да поиска развод, но цената да го получи е жестока. Какво ще предложи Виктор на съпругата си като замяна на свободата й и каква е неприятната новина, която Алекс получава, зрителите ще разберат в понеделник вечерта, от 20:00 часа, в „Стъклен дом: Изкушението” по bTV.

Видео анонс:

Топмоделът Ивелина Стефанова в епизоди от „Стъклен дом”

Ивелина Стефанова, която миналата година донесе две специални награди от конкурс за модели в Китай, вече се пробва и като актриса.

20-годишната софиянка се превъплъти в  изкусителна секретарка, която се опитва да прелъсти героят н а Калин Врачански – Камен. Засега Ивелина се появава епизодично на екрана като се опитва по този начин да съчетае ангажиментите си на модел в Азия, където пътува  за по няколко месеца.

Миналата година нашето момиче беше открито за модния подиум на международния конкурс „Мис Бикини Интернешънъл”. Тогава тя беше едва абитуриентка и нямаше никакъв опит като модел. След летящият старт, само за година тя се утвърди като водещ модел.

Въпреки многобройните си ангажименти и новите си амбиции в актьорската кариера, госпожица Стефанова намира време и да се включва в благотворителни акции. Въпреки че беше най-младата участничка в кампанията  на „Мисис България” – „Коледни елхи” , която се проведе в началото на декември в Гранд Хотел София, Ивелина привлече вниманието и нейното коледно дръвче беще първото, което се продаде.

Госпожица Стефанова  не се е отказала и от мечтата си да продължи образованието си и да следва PR.