Елена Йончева и Жени Калканджиева „Преди обед“ по bTV!

Нов подход към любопитните теми от живота – в „Преди обед” по bTV от есента

Елена Йончева, Жени Калканджиева, Георги Тошев и Драго Симеонов са сред популярните лица с авторски рубрики в новото предаване

От тази есен зрителите на bTV ще прекарват часовете преди обед в компанията на ново предаване, с нови лица, авторитетни коментатори и различен поглед върху актуалните и любопитни теми от живота. Магазинно-информационното забавно предаване „Преди обед” стартира през септември и ще се излъчва на живо всеки делничен ден по bTV.

Няколко известни личности с доказан професионален успех и авторитет, сред които Елена Йончева, Жени Калканджиева, Драго Симеонов и Георги Тошев, ще водят авторски рубрики в предаването.

„Преди обед” ще представя историите на ярки личности, характерни със своята индивидуалност. Ексклузивно за зрителите на bTV предаването ще предложи и видеоматериали за световно значими личности – звезди, международно признати гении, творци и дейци. Сред темите, които ще бъдат представени по нетрадиционен начин в студиото на водещия, са децата, мъжете, жените, семейството, здравето, туризма.

Копродуцентът Мартин Захариев, EyeVison, разкри още любопитни подробности за подготовката на предаването „Преди обед” в „Тази сутрин” по bTV.

Предаването ще е от 10 до 11, засега, уточни продуцентът. Трябва да тръгне през втората половина на септември, когато хората се връщат от отпуски. Имало е разговори предаването да започне още този сезон (и  по този начин да замени „Денят е прекрасен”), но продуцентите са решили да започнат на чисто през новия тв сезон.

„Не мога да кажа, че ще откривам топлата вода”, признава Захариев. Но продуцентът ще я „пусне” – нещо, което също е проблем в редица медии.

Схемата е следната: избраният водещ (или водеща) не е много известно телевизионно лице, но човек с богат журналистически опит. Една „звезда” много бързо би изгоряла като водещ на подобно шоу. Затова пък недотам известното лице, което е избрано за водещ на „Преди обед”, ще бъде обградено от авторитети.

С рубрика в новото предаване ще се изяви и известната с военните си репортажи журналистка Елена Йончева. Тя ще ни изненада с материали в една по-светска светлина, като ще ни разказва за успелите мъже у нас.

Жени Калканджиева пък ще дава съвети как да поддържаме красотата си и да водим здравословен начин на живот. Темата за децата и майчинството също ще бъде сериозно застъпена.

Драго Симеонов от „Дарик“ е поканен да разработи ТВ сериал – ретроспекция на емблематичните събития, случили се на деня през годините.

„Искам дневният ред на предаването да го строи зрителят“, подчерта Захариев.

Предаването е копродукция на bTV и продуцентските компании EyeVision и ShortCut в лицето на Мартин Захариев и Георги Тошев.

Какво каза Мартин Захариев можете да видите тук.