Еленът Райна разстроен в Биг Брадър

Съквартирантите на Big Brother All Stars 2013 получават главни роли в “Коледна приказка“

Две от звездите ще напуснат Къщата по време на полуфинала на шоуто

В сряда вечер от 20:00 часа по Нова ТВ полуфиналистите на Big Brother All Stars 2013 ще премерят сили в последната битка преди големия финал на 16-ти декември. Двама от Съквартирантите ще напуснат сезона на „риалити звездите“ броени дни преди края на шоуто.

Къщата на Big Brother ще се превърне в истински коледен спектакъл, в който всяка една от звездите ще получи своя роля. В „Коледната приказка“ Лео ще поеме тежката задача да се превърне в Дядо Коледа, а Денди ще получи ролята на лошия Магьосник. Златка Райкова ще продължи с вече познатия образ на Снежанка, дарявайки с усмивка всички приказни герои. Удовлетворението от получената роля няма да споходи всички Съквартиранти и някои от тях ще останат доста разочаровани. Певицата Райна ще трябва да изиграе елена Рудолф, което истински ще я разстрои и ще помрачи доброто й настроение. Кои Съквартиранти ще получат ролята на джуджетата Мрънди и Срадливко и дали Райна ще саботира Мисията, зрителите ще разберат в лайв изданието по Нова ТВ.

„Еленовата“ мисия за Райна идва два дни, след като певицата призна как Константин й е слагал рога многократно.

Гости в студиото на Ники Кънчев ще бъдат певецът Рафи в защита на Лео, журналистката Кристина Патрашкова, която ще защитава своята любимка Златка Димитрова, а актрисата Елен Колева –  Райна. Катето Евро ще подкрепи Финдо, Милен Цветков ще даде своята подкрепа на Денди, а DJ Дамян ще вземе ролята на защитник на Ели. Кои ще бъдат следващите напуснали Съквартиранти и кои ще бъдат петимата финалисти ще разберете от 20:00 часа по време на Елиминациите по Нова ТВ.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: ,