Ели Гигова с майка и Любо Нейков в „Търси се“

Водещата на „Голата истина” Ели Гигова играе хоро в студиото на „Търси се…”

Водещата на късното шоу на bTV „Голата истина“ – очарователната Ели Гигова ще бъде специален гост в новото издание на „Търси се…“ – тази неделя, 24 ноември, от 11:00 часа. За истинския образ на Ели отвъд фамилията и името на баща й, ще разкажат най-близките й хора.

Първата изненада за водещата ще бъде актьорът Любо Нейков, с когото заедно забавляват зрителите на bTV в сатирично-комедийното предаване „Голата истина”. Той я описва като изключително чувствително момиче, което преживява всичко много силно и разкрива личните си впечатления от Ели. Той ще разкаже за трудния момент, когато се наложило Гигова да напусне работата си в Европейския парламент заради ангажимента, който е поела към „Голата истина”.

С типичното си чувство за хумор Любо Нейков ще предложи интересно предизвикателство на своята колежка, а именно да изиграе едно хоро. Какъв е скритият контекст зад тази провокация, зрителите ще разберат тази неделя в 11.00 ч. по bTV.

Екипът на „Търси се…” ще разкрие повече и за силното приятелство между Ели Гигова и бившия й работодател – евродепутата Илияна Йотова, която споделя какво всъщност се крие зад наглед крехката фигура на тв водещата. Тя не скрива, че й е била сърдита заради решението да сложи край на кариерата си в Евро парламента и да отиде в телевизията, но добре съзнава, че това е голямата й любов.

Една от най-вълнуващите и емоционални срещи на телевизионната водеща ще бъде с нейната майка – Жени, с която са много близки. „Тя е много жалостива, но в същото време и много напориста. Най-трудният й период беше когато отиде да учи в Париж и да се справя сама“, ще разкаже майката на Ели.

Тази неделя в „Търси се…” Ели Гигова ще направи своята откровена изповед за това трудно ли е да докажеш себе си след като си момиче, чиито нужди са презадоволени, каква е цената да извоюваш собствено място и какви са трудностите, които трябва да преодолееш.

Каква е била Ели в лудите си години във Франция? Това ще разкрият водещите благодарение на срещата в студиото с Кирил – французина с български произход и най-близкия приятел на Ели от Париж.

Гледай видео запис от предаването онлайн