Елиф абортира в Част от мен еп. 24, 25.03.2016 + гледай онлайн

Какво се случва в епизода на сериала „Част от мен“? Информация на Теленовелас Новини:

Кахраман отвежда баща си във вилата. Всички го посрещат радостно.

Харун и Максут се канят да открият големия шеф, за да му отмъстят. Максут иска Харун да му уреди нови документи за самоличност.

Кахраман разказва всичко на семейството. Разкрита е истината за сурогатното майчинство и за Елиф. Той скрива, че истинската майка на детето е Елиф. Керем е съсипан.

Елиф споделя с Джелял своите притеснения. Страхува се от реакцията на майка й щом разбере, че е бременна.

Зия отива в стаята за гости. Кахраман се качва при Дефне. Къймет остава отново сама в големия хол.

Кахраман съобщава на Дефне, че е разказал истината на семейството, но е скрил, че Елиф е истинската майка на детето. Обяснява на жена си, че го е направил, за да не я изложи пред останалите. Къймет сънува кошмар. На сутринта възрастната жена отива при Дефне. Опитва се да се извини. Обещава на снаха си, че ще оправи нещата.

Кахраман търси Керем. Мерием му казва, че синът й е много зле, защото истински обича момичето. Шюкран не вярва на историята със сурогатното майчинство. Предполага, че Елиф е забременяла от Кахраман и затова Дефне е посегнала на живота си.

Къймет отива при Елиф. Заявява на момичето, че са взели решение да махнат бебето, след като всички от семейството са разбрали, че Дефне не е бременна. Къймет изтъква това като причина за заминаването на Зия. Обещава, че Назлъ и Султан също няма да разберат за състоянието на Елиф. Момичето категорично отказва. Старата жена настоява. Позовава се на споразумението им. Момичето я пита дали Кахраман е съгласен с това. Къймет отговаря, че нито Дефне, нито Кахраман искат това дете.

Керем упреква вуйчо си, че го е излъгал. Кахраман се опитва да се оправдае с това, че решението е било на майка му и на Дефне. Керем се ядосва и отново го пита защо се е опитвал да го отдалечи от любимата му. По време на скандала Елиф търси Кахраман по телефона. Той й затваря. Къймет и Елиф отиват в болницата, за да махнат бебето.

На излизане от къщата срещат Джелял. Елиф му съобщава, че семейство Юрокхан се е отказало от детето и сега отиват в болницата, за да направи аборт. Джелял се усъмнява в това. Керем заявява на вуйчо си, че вече не иска да вижда никой от семейството в живота си и си тръгва. Кахраман го последва. През това време Джелял звъни на приятеля си, но той не си вдига телефона.

Якуб среща Кахраман в коридора. Става свидетел на разправията им с Керем. Якуб казва на брат си, че не би трябвало да се показва пред хората от срам. Елиф и Къймет пристигат в болницата. Джелял се свързва с Кахрамн и му казва какво иска да направи майка му. Кахраман отива веднага в болницата. Обажда се на Елиф, но тя не си вдига телефона, защото лекарите я викат за манипулацията. Елиф е притеснена. Кахраман звъни на майка си, но тя нарочно не му отговаря. Елиф излиза от манипулационната и прави знак на Къймет, че бебето вече го няма. Къймет предлага да закарат момичето, но Елиф отказва. Кахраман пристига в болницата, но научава, че манипулациите на Елиф са приключили и тя си е тръгнала. Излизайки навън, той я вижда седнала умислена на една пейка. Отива при нея. Елиф му казва, че не е могла да направи аборт. Кахраман я прегръща…

Кахраман казва на Елиф, че докато е бързал към болницата е решил синът му да живее.

Къймет изпитва силни угризения, защото е убила внука си. Съобщава на Дефне, че всичко е приключило и че бебето вече го няма…

Гледай видео запис от сериала онлайн