Елиминации с „Легендите“ в X Factor 12.11.2015 + видео

Легендите“ откриват нощта на елиминациите в X Factor

Един от кандидатите ще напусне шоуто в четвъртък вечер от 21.00 ч. по Нова

На сцената на X Factor ще се качи супер групата, която събра някои от най-добрите музиканти в България. „Легендите“ в състав Данчо Караджов, Митко Кърнев, Любо Киров, Константин Марков, Стенли и Константин Цеков, ще открият вечерта, която ще продължи с нови музикални предизвикателства за двама от финалистите, получили най-малка подкрепа от феновете. А задачата на зрителите става още по-сложно след страхотните изпълнения в Нощта на българската музика.

Шоуто, което създава звезди – X Factor, написа още една страница от своята музикална история по време на Нощта на българските песни. Кандидатът за слава от Нигерия – Стивън Ачикор , запя най-българската песен „Облаче ле бяло”, която се превърна в гвоздея на вечерта. Стотици аплодисменти взривиха залата, а журито на свой ред похвали Стивън за старателно научения текст. „Тази вечер накара милиони българи да се влюбят в теб!”, категоричен беше Маги за впечатляващия финал. С изпълнение на „Повей ветре” чаровната Християна Лоизу доказа, че успешно може да пресъздаде дълбоката емоция на една от най-великите песни на Паша Христова.

Момичетата от Salute създадоха цветна парти атмосфера с помощта на балета на шоуто – Funky Monkeys и парчето на Дивна „Ти не можеш да ме спреш”, а решителните мъже от Belcanto изненадаха с „Ветрове” на Лили Иванова. За първи път в историята на българския шоубизнес емблематичното парче прозвуча в изпълнение на четири гласа. „Това, което направихте, беше уникално! Едно от най-добрите изпълнения за вечерта” беше оценката на Криско за Светльо, Вальо, Тончо и Тео. Орлин, Графа и Любо бяха заменени от A.V.A, които се почувстваха невероятно комфортно в хита „Заедно”. „След като изпях парчето „Невидим”, се замислям сериозно дали да не запиша песен на български, сподели Кристиан Костов , който призна, че изпълнението на големия хит му е доставило истинско удоволствие. Трио Paradise донесе стотици усмивки на сцената на X Factor с „Усмивката”, поздравявайки емблематичната група Трамвай №5, която беше гост в залата.

Какво ще се случи в нощта на елиминациите? Кой ще бъде следващият участник, който ще напусне музикалната сцена? Предстои да разберем в X Factor по Нова.

Гледай видео записи от предаването онлайн или тук

Видео анонс –