Елитът се изсипа в Night Flight – от кметицата до Рачков и Игнатова!

Грандиозно откриване на „Найт Флайт” – най-новият клуб в сърцето на София

Първият нощен полет събра столичния елит на уникалното събитие!

Грандиозното откриване започна на 3 декември и завърши на 4 декември. Многобройни VIP гости се събраха за първия нощен полет на най-новия и най-бляскав клуб в столицата.

На събитието присъстваха кметът на София Йорданка Фандъкова, зам.- кметът Ирина Савина, висши представители на посолствата на Франция и САЩ у нас, министърът на спорта Свилен Нейков, председателят на БОК Стефка Костадинова. Във VIP зоната заеха местата си представители на бизнес елита, спортни мениджъри, известни наши спортисти и звезди на шоубизнеса.

Сред гостите бяха и господарите на ефира Димитър Рачков и Мария Игнатова, които лично поздравиха Петко Димитров и Ели Гигова и им пожелаха успех в новото бизнесначинание, като така опровергаха слуховете, че между двете най-известни светски двойки има напрежение.

Волейболната легенда Любо Ганев не пропусна да се извиси сред гостите. Две дами – банкерката Петя Славова и красавицата Яна Маринова, впечатлиха всички с чаровното си присъствие.

Някои от най-актуалните имена от поп-фолк жанра, като Софи Маринова, Ивена, Десислава, Даяна, Теодора, Ерик, Славена, Анна, Румина, също не пропуснаха първия нощен полет. Някои от тях се изявиха и на сцената с най-големите си хитове в официалната част от откриването.

Луксозна обстановка в препълненото заведение, перфектната организация на професионално обучения персонал допринесоха за високото ниво на събитието.

Специалната програма за откриването на Night Flight започна с изпълненията на танцова формация „Етника” и продължи повече от три часа с изпълненията на живо на атрактивни млади изпълнители.

Оркестър от седем музиканти виртуозно допълваше солистите и вдигаше градуса на настроението на публиката. Ултрамодерният интериор и висотехнологичното ниво на озвучаването, осветлението и специалните ефекти очарова публиката и надмина и очаквания на гостите.