Елица написа и изпя „Колко още“ – нов поп-фолк хит /аудио/

Елица изпраща лятото с „Колко още”

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=yotlTDarJoo

Елица e готова с поредната си песен и видеоклип към нея, с които смята да зарадва почитателите си и да изпрати лято 2012. „Колко още” е заглавието на авторския проект, чиито текст е дело на самата певица. Популярният DJ Chocolate пък се е погрижил за музиката и аранжимента на парчето.

„Държа да работя с хората, от които съм доволна. Смятам, че сме много добър екип с Chocolate. Той много се постара и за реализацията на видеото. Преди това имахме успешно сътрудничество и за „Дай, дай”, „Summer feelings” и „Sunny beach”. С нетърпение ще чакам оценката на феновете. Вложихме както много труд, така и много сърце в работата към „Колко още”, казва Елица.

Видеото към „Колко още” е заснето в курорта Златни пясъци, така че съвсем очаквано от него ще се носи много лятно настроение, макар сезонът да е към края си.

За стайлинга си в лентата чаровната изпълнителка се доверила на стилистката Златка Демирева и  гримьорката Пламена Милева. Видеореализацията, както вече отбелязахме е дело на IBVMUSIC.BG в лицето на Петър Бинев – DJ Chocolate. Във видеото участие взима и атрактивен морски гларус с тяло на гръцки Бог, който със сигурност ще разпали женските фантазии.

Очаквайте официалното видео на „Колко още” до броени дни.

Онлайн линк към песента: https://www.youtube.com/watch?v=yotlTDarJoo

За сваляне: http://dox.bg/files/dw?a=6f82e7922d

 
По темата: