Елизабет Банкс в Тайните на Манхатън по Евроком

Акценти от филмовата програма на Евроком за 10 и 11 ноември, събота и неделя

10 ноември / събота / – 22:00 часа
ЗАМЕСТНИЧКАТА
Комедия, Дания, 2007
Режисьор: Оле Борнедал
В гл. роли : Паприка Стийн, Улрих Томстен, Йонас Ваншнайдер, Николай Фалкендерг-Клок и др.

Гледай видео анонс онлайн

Шестокласниците имат нова заместничка в училище. Тя е много амбициозна и иска да подготви класа, за да спечелят международно състезание в Париж.

Ала нещо не е съвсем наред. Как тази заместничка умее да чете мисли? И защо, когато е насаме с учениците в класната стая, става откровено злобна? Как е успяла да убеди всички родители, че е прекрасен учител и се грижи за интересите на децата им, след като учениците са убедени, че тя е извънземно ?

11 ноември/ неделя / – 21:00 часа
ТАЙНИТЕ НА МАНХАТЪН
Драма, САЩ, 2005
Режисьор: Крис Терио
В гл. роли: Елизабет Банкс, Глен Клоуз, Джеймс Марсдън, Изабела Роселини. и др.

Гледай видео анонс онлайн

Под светлините на Манхатън се преплитат с неподозирани обрати няколко човешки съдби …

Младата и красива Изабел е сгодена за Джонатан. Срещата й с писателя Питър, който прави разследване за списание „ Венити феър”, разкрива странни тайни от миналото на годеника й, и я разколебава за бъдещата й сватба.

Майка й, актрисата Даяна, е принудена да се примирява с изневярата на съпруга си. За да убеди себе си , че е все още достатъчно известна и привлекателна, Диана си подбира млади сценични партньори и любовници като Алек.. Със своите открития Питър неволно се намесва в съдбите на на всички. Времето им изтича, и тази нощ те трябва да решат бъдещето си…