Емануела – Нямам забележка, Фен ТВ видео премиера

Емануела откри съвършения мъж в „Нямам забележка“

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=1Habbx9cF80

Всяко момиче мечтае за съвършения мъж, но дали той наистина съществува? Е, Емануела вече го е открила.

„Ще ти кажа как за мен изглежда той”- пее живото Барби, както наричат певицата, в най-новия си проект „Нямам забележка”.

„За жалост обаче съвършените мъже съществуват само в текстовете на песните”– споделя с присъщото си чувство за хумор Емануела.

Както феновете на поп-фолка знаят, звездата на „Ара мюзик” винаги е била изключителен хамелеон спрямо визията във видеоклиповете си, а и не само. В „Нямам забележка” виждаме едно непознато за нас превъплъщение на Емануела, което й пасва повече от добре – това на R&B дива. Именно в най-новия си проект, който грабва от първо слушане, топ певицата успява да направи успешна колаборация между поп-фолк звученето, R&Bстила на обличане и хип-хоп танците. Все пак не трябва да забравяме, че като малка звездата на „Ара мюзик” е била състезателка по латиноамерикански танци и ритмите са в кръвта й.

За да се пресъздаде ърбан стила, който е основен мотив в „Нямам забележка”, снимачният екип избира сградата на АСФ Холдинг в Перник, която се превръща в арена на танци, пеене и щур купон.

Закачливият текст на „Нямам забележка” е дело на Росен Димитров, а музиката и аранжиментът са на албанското Revolt Studio, с което певицата работи за втори път.

Потребителите в интернет нямат забележка към новия проект. От над 36 000 гледания в YouTube за един ден, едва 19 потребители са гласували негативно за клипа.

 
По темата: