Емануела се жени в Къртицата, Кърджилова плаче!

Нестандартна първа брачна нощ и цигански оркестър на сватбата на Емануела

Купон до зори в Базата, младоженците прекарват първата си брачна нощ в общата спалня

Като истинска поп-фолк принцеса Емануела каза шеговито НЕ, а след това и заветното ДА, на любимия си Никола в Базата на КЪРТИЦАТА.

Грандиозната телевизионна сватба, която продължава и в понеделник, озакони брака на Емануела и Никола, които преминаха през трудни изпитания за любовта си.

Мечтата на Емануела се сбъдна с огромна бяла рокля и много ритуали, а специалната изненада за двойката и Заселниците на щурия купон бе истински цигански оркестър.

Кумата Жени Калканджиева даде напъствия на младоженеца и пожела на двойката да имат две деца.

Кумът и водещ на шоуто Андрей впечатли гостите с пожеланието си: “През 2009 година се ожених. Иван ми беше кум, разведох се след 8 месеца. През 2010 Иван се ожени. Аз му бях кум. Разведе се след 9 месеца. Сега и двамата сме ви кумове, никога не следвайте нашия пример и бъдете щастливи.”.

За младоженците обаче изпитанията в Базата продължават с пълна сила. Никола ще остане при съпругата си в Базата за следващите 5 дни, като първата им брачна нощ ще бъде повече от нестандартна. Двамата трябва да легнат един до друг пред погледите на всички Заселници, в общата спалня.

Сватбата на Емануела донесе още повече любов във въздуха в Базата, а от него явно най-много вдишват Миглена и Килата. Флиртът между двамата става все по-страстен и открит. След края на сватбата обаче, като истинска Пепеляшка Миглена ще трябва да се прибере обратно в своята изолация при Валя и Моро.

За младоженците и за повечето от гостите на сватбата настроението е на шест.  В Базата обаче има няколко души, за които преживяването на бурния купон е по-близко до културен шок. Радина Кърджилова осъзна, че мястото й не е в Базата. “Чувствам се като изтърсак. В шок съм. Ще ми се пръсне сърцето. Бях на цивилизовано място, а сега дойдох на нецивилизовано”, призна плачейки актрисата. Между двамата с Деян напрежението от живота в Базата расте с всеки изминал момент. Раздори има и в ромското семейство, след като Моро не сваля очи от новата им гостенка Миглена. Докато тя е в шок от привичките в новият си дом, ревността на съпругата Валя избухва с пълна сила.

Гледай видео запис от предаването онлайн или тук.