Емануела в „Горещо“: Не ме интересува с кой съм, живее ми се!


Емануела признава, че не се е омъжила за Денис, защото имала тръпка към друг. В телевизионно интервю, поп фолк дивата направи шокиращи разкрития за личния си живот.

Емануела беше категорична, че Денис не е гей и тяхната дълга връзка го доказва. От интервюто на брюнетката стана ясно, че не думите на гадателката от „На кафе”, че Денис е нежен и женствен, са причина за раздялата им.

Поп-фолк дивата Емануела взела окончателното решение да прекрати приготовленията по сватбата, въпреки че дори поканите за събитието били разпратени.

Причината за внезапния обрат на отношенията между Денис и Емануела е бизнесмен и се казва Слави Трифанов с прякор Транспорта – „Не се омъжих, защото имах тръпка към друг”.

Стана ясно, че Слави Транспорта също се е разделил с приятелката си, за да е с Емануела, но тя явно не е сигурна дали ще се получи нещо сериозно между тях – „Работите не са много сериозни”.

Тя определено не страдала след раздялата, защото решението било нейно, а и в момента има тръпка към друг мъж. Също така била сигурна, че Денис все още я е обичал и никоя нямало да може да я замени.

Емануела се е отдала на работа и забавления и не иска да се жени или обвързва сериозно.

„Сърцето ми не е затворено за никой. Дали ще е той или някой друг не ме интересува, живее ми се”.

Брюнетката споделя, че е разочарована от мъжете, които нарече „нещастници със слаба психика”, но е възмутена и от поведението на жените, които според нея се „предлагат”.

Емануела смята, че жените по клубовете са „лесни “ и сами се предлагат.

Тя призна още, че въпреки усложнението при една от трите пластични операции на бюста, което е можело да е фатално, тя била вманиечена и искала още много промени по себе си.

Инфо: BLife

Виж видео запис от „Горещо“: