Емануела – видимо разхубавена и без задръжки /снимки/

Фолк-фурията Емануела призна пред феновете си, че е свободна жена и готова за нови ухажори

Тази сряда фолк фурията Емануела бе музикалният подарък на Club Playhouse. Определената за музикална кралица на лято 2011 звезда доказа, че е една от най-предизвикателните родни изпълнителки и умее да събира горещите погледи на посетителите.

Препълненият Club Playhouse се люлееше под ритъма на характерно динамичния стил на красавицата с тюркоазен поглед, която в продължение на няколко часа остави напълно без дъх публиката с хитове като “Крайна мярка”, “Да си плащал”, “Отзад мини”, “Всичко се връща”.

Най-мощни възгласи предизвика новият сингъл на певицата в дует с колегата й Джордан “От моята уста”. Именно от устата на фолкдивата се изпусна и недвусмисленото признание, че вече е свободна жена и готова за нови ухажори. Това подейства на част от мъжете като катализатор за среднощни флиртове със звездата, останали с неясен финал…

По време на всички свои летни участия Емануела залагаше на провокативни и екстравагантни булченски тоалети – явно намигване към несъстоялата се сватба на певицата с бившата й половинка Денис Касъмов. Видимо разхубавена и без задръжки, огнената Еми обра аплодисментите на публиката, с което безапелационно се превърна в музикалната кралица на клуба!

 
По темата: ,