Емилия просто те убива с клип, заснет в рок кръчма!

Звездата признава: „Клипът не е кой знае какво“…

Гледай видеоклипа онлайн – линк 1, линк 2, линк 3

Емилия представя най-новия си клип „Просто те убивам“. Баладата първоначално получи LIVE версия по телевизия Планета и ласкави отзиви от феновете.

Очевидно добрият прием на песента е вдъхновил певицата да заснеме и „клип“ към „Просто те убивам“.

В него поп-фолк звездата сменя само две визии, а сюжетът е повече от постен. В 80% от кадрите Емилия е седнала на стол на импровизирана сцена, а чалга фенове коментират, че дори LIVE версията изглежда по-интересно.

Клипът реализиран от Николай Скерлев стартира с участието на Стефан Илчев, на когото се пада нелеката роля да играе истински, разярен мъжкар. Дали точно тази роля се отдава на човека, определян като брилянтен имитатор на Лили Иванова?

Самата Емилия направи признание за новото си творение и процеса по заснемането му:

„Намерихме едно рок заведение. Ники Скерлев ми снима клипа. Много добре работим с него. Той е много точен и нещата винаги стават лесно с него. Домакините, които ни предоставиха клуба се отнесоха много добре с нас. Искам да го подчертая, защото те са рокаджии, а знаем какво е отношението им към фолка. Много възпитани хора. Снимахме в София в квартал Хаджи Димитър. Клипът не е кой знае какво. Много семпъл е. По-скоро мисля, че е интересно как самата аз изигравам и изживявам текста на песента“ – разказва Емилия пред Signal.bg.

Можете да посетите официалния профил на Емилия във Фейсбук на адрес: https://www.facebook.com/emilia.online

 
По темата: