Емилия ражда бебе Мира, там ли е и Коко Динев?

Точно в 16.42 часа на 3 октомври Емилия стана майка за втори път. Мира е името, което певицата и нейната половинка в живота – бизнесмена Коко Динев избраха за новия член на своето семейство, а малката принцеса е с перфектни мерки – 50 см и тежи 3, 420 кг.

Емилия и нейната дъщеричка се чувстват добре, а новината за минути обиколи мрежата. Многобройни честитки от близки, колеги и приятели заваляха към звездата на музикална компания “Пайнер” с пожелание за много здраве и щастливи мигове. Почитателите на изпълнителката знаят, че освен дъщеричка, тя има и син – Иван, който не крие радостта си от появата на своята сестричка.

“Малката Мира е 50 см и тежи 3,420 кг”, написаха в официалния профил на певицата. По-късно Емилия благодари за стотиците поздрави за раждането на детето си във фейсбук:. “Благодарим на Господ, че ни даде и това щастие да си имаме и дъщеричка на име Мира. Само едно благодаря не е достатъчно за целия екип на д-р Алън Начев, който за втори път ни подари нов живот. Благодаря и на всички близки и приятели, които ни поздравиха за щастливото събитие!”.

„Емилия и бебчето й са добре. Всичко е протекло нормално по време на раждането, на което е присъствал и Коко.”, разкриха пред „Монитор” близки до звездата.

Мира е второто дете на семейството, по-големият й брат Иван е вече във втори клас. „Той може би е най-развълнуван от раждането на малката. Хубавото е, че през цялото време родителите му го отглеждат като равен на тях, говорят му като на възрастен човек и до момента не се усеща типичната за по-големите деца завист към по-малките братя и сестри”, допълват още от обкръжението на Емилия.

Това е втора дъщеря за Коко, който си има момиченце Ивон от певицата Анелия.

Междувременно съвсем наскоро снимка на Иван, прегърнал змия разбуни духовете в мрежите. Тогава фенове обвиниха Емилия, че рискува здравето на детето си, заради кадър и харесвания във Фейсбук. Влечугото, оказа се, е домашният любимец на първи братовчед на Емилия в Русе, който го отглежда още от яйце. Боата е питомна и не се храни с живи същества, успокои тогава певицата. За разлика от сина си, тя не е почитателка на такива животни. Малкият обаче проявил любовта си към тях още когато бил на година и половина. „Тогава много му допадаха жабите, гущерите и т.н. Затова даже му бяха купили и попова лъжичка”, обясниха приближени до Емилия.

По инфо на Planeta.TV и агенция Монитор

 
По темата: