Енергийна напитка на 50 Cent храни деца в нужда


50 Cent пусна енергийна напитка!

Взривяващият коктейл носи името Street King

Хип-хоп иконата 50 Cent енергизира почитателите си с нова тонизираща напитка! Street King завладява с 2 страхотни вкуса – портокал + манго и грозде. Енергийният шот съдържа 100 % натурални съставки, няма изкуствени оцветители и е естествен източник на кофеин, извлечен от кафени зърна. Street King се равнява на чаша кафе, но не съдържа никакви въглехидрати, калории или захар. Напитката с вкус на грозде съдържа дори витамини и гинко билоба.

Street King е резултат от партньорството между Фифти и иновативния предприемач Chris Clarke. С всяка покупка на напитката се набират средства за храна на деца в нужда. Натуралните съставки и свежият вкус, съчетани с бизнес модела за промотиране на продукта, са умел начин с новата доза енергия да се промени и възприятието на потребителя.

„Двамата с 50 Cent споделяме обща визия: обръщаме се към световните проблеми с креативен и устойчив бизнес модел”, споделя Clarke. „Гладът в Африка и липсата на храна, която измъчва децата по света се нуждаят повече от всякога от социално отговорен бизнес, които да промени мирогледа на хората. Street King е това, което може да вдигне летвата за бъдещите поколения”, допълва още бизнесменът.

„Впечатлен съм от визията за бъдещето на Chris и иновативния му подход за разрешаване на сериозни проблеми. Мисията ни е чрез Street King да променим живота на страдащите деца по света”, коментира успешният рапър 50 Cent.

Street King заля американския пазар с много реклама и специални събития. За повече информация посетете официалната фен страница на продукта във Facebook.