Енрике Иглесиас вероятно влиза в „България търси талант“

Енрике Иглесиас преговаря да влезе като гост звезда в „България търси талант“, съобщава вестник „Всеки ден“.

Музикалният идол е изявил желание да гостува в шоуто по време на живите предавания през май. Той бил силно впечатлен от участник, изпълнил негова песен, и изявил желание лично да се запознае с него. Освен това е научил, че във формата има и участник, който работи с Мадона. С него Енрике също иска да се запознае. Това е Красимир Марчев, чийто пърформанси са харесани от Мадона и са пуснати на нейната платформа.

Съвсем скоро Би Ти Ви излъчи филм за звездата в поредицата „Непознатите“ с Жоро Тошев. Връзката между екипа на „България търси талант“ и Енрике направил самият Тошев. От предаването потвърдиха, че не е невъзможно Енрике да се срещне с участника и това може да стане точно през май, когато той има концерт у нас.

„България търси талант“ е сред най-гледаните и обичани телевизионни продукти в родния ефир. Според данни от пийпълметричните агенции, шоуто се събира около 1,5 млн. зрители, като средният дял на предаването е близо 50% или пет пъти повече от този на конкуретни телевизии.

Форматът е истински хит сред младите, като броят на феновете, които обсъждат тазгодишните участници на фейсбук страницата на предаването, вече достигна 200 000.

Инфо: Вестник Всеки ден