Еп. 1453, 1454, 1455 на Малката булка, 23.03.2016 по Нова + видео

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката булка/ Balika Vadhu:

Джаго предотвратява побоя над бездомника. В Удайпур всички се чудят какво му е на Шив. Той се разплаква пред Ананди, двамата обсъждат думите на сестрата. По-късно Серла вижда Ира и бяга от нея, но се случва инцидент. Ира е шокирана, води жената в болница. Там сестрата и казва всичко около раждането и. Джаго разпитва бездомника за подробности около живота му. Междувременно Шив гледа записи от болницата. На един от тях се вижда как баща му дава пари на мъжа в болницата. Побеснява .Серла изпитва ужасни мъки, на път е да каже чие дете е Шив, но умира. Ира се прибира побесняла у дома. Казва на Алок да разкаже истината пред всички. Шив също се прибира. Алок казва, че наистина той не е негов истински син. Започва разказа си за бременността на Ира- през цялото време е била много притеснена за здравето на детето си, в деня на раждането тръгва към болницата с рикша, но пада от нея и губи детето още преди да е родила. По това време Мину също е била бременна и всеки момент е трябвало да роди. Казва, че е сменил децата. Никой не му вярва.

Какво се случва в епизода на сериала „Малката булка“? Информация на Малката Булка – Balika Vadhu:

Непознат насилствено отнема ястие от ръцете на Джагдиш в панаира. Виждайки това, Джагдиш се втурва към него, но е спрян от брат му, който познава непознатия. От друга страна, родителите на Шив изпълняват Пуджа в храма по повод брачната им годишнина.

В болницата, Сарла казва на Ира за около действителната идентичност на Шив. Сарла също й казва, че тя ражда мъртво дете, а не Шив. От друга страна, Шив вижда видео на баща си заедно с Ананди, където баща му е водел разговор с непознат човек.

Шив пита членовете на семейството му за действителната му самоличност. По-късно, когато Алог разказва на Шив че, Аноп Шекар, борец за свобода е бил баща му, всички са шокирани.

Гледай видео запис от сериала онлайн