Еп. 250, 251, 252 на Прости ми от 28, 29 и 30.03.2016 + видео

БАХАР И КЕМАЛ ПОПАДАТ В КЛОПКАТА НА БЕРАТ. НАУЧАВАТ, ЧЕ НОВИЯТ ШЕФ НА ДЖУНЕЙТ НЕ Е БАЩА НА ТУНЧ, НО ИМА ЗА КАКВО ДА СИ МЪСТИ НА КОЗАН!!!

Умут признава на Айдън истината за връзката си с Хандан- просто иска да научи какво се е случило с близначката му, докато е бил в казармата.

Тя признава цялата истина затова какво е правила и какво е преживяла Бахар в писмо. Оставя посланието пред вратата на дома му. Полицията е близо до дома на Акиф, но не достатъчно. Фериде е там. Той я напада, но Джунейт успява да се освободи, за да помогне на любимата си. Акиф насочва оръжие, но полицаите спасяват заложниците му.

Кюршат успява да убеди Кемал в надеждността му. Започва работа при него. Хандан иска да си ходи, но Умут успява да я разубеди. Акиф разпитва Джунейт за Едибе, докато са в полицията. Ейлюл има нов коварен план- убеждава Тунч да обезчести Фериде и да я изостави.

Кемал прави архитектурен план с който да развие квартала. Хандан и Умут остават една нощ на хотел. Тя обаче решава да си вземе писмото обратно. Ейлюл се съмнява, че заговорникът й е влюбен във Фериде, но той отрича. Доказва се, Акиф (Исмет) не е бащата на Тунч. Джунейт му предлага да го освободи срещу цялата истина.

Гледай видео запис от сериала онлайн

Инфо: Прости ми / Beni Affet