„Епидемия“ от разводи в телевизията – Бареков, Вики от bTV, Андрей

Виктория Петрова се развежда заради танцьорка

Тв водещата Виктория Петрова се развежда с мъжа си – оператора Добромир Иванов. Причината за раздялата им е танцьорката от балет M Dance Златина, информира Story.

Още на първата си среща с русата балерина Добри се поддал на чара й. Неочакваната им авантюра прераснала в сериозна връзка и когато Виктория научила за нея, не успяла да преглътне обидата.

Само няколко месеца след като Добромир заяви в предаването „Търси се“, че красивата брюнетка е жената на живота му, двамата се разделиха окончателно. Сега той живеел с изкусителната Златина и нямал никакви планове да се опитва да си върне Виктория.

След като спечели приза Мис ТВ Чар, синеоката варненка премина от ТВ7 в бТВ. Още с първия се репортаж  преди близо три години– посветен на скучната тема за учителската стачка, тя взриви България.

Оказа се единствената репортерка, прослушала записа си с коментара зад кадър на министрите Вълчев и Орешарски. Скандалът взе за име определението на финансиста “седЕнка”. Емисиите на телевизията са били гледани от близо 1, 8 милиона зрители – суперрекорд за новини.

След поредицата разводи на звездите у нас, сега е факт и този на Вики. За никой не е тайна, че танцьорките са едни от най-палавите жени и често успяват да разведат щастливо женени мъже. Въпросното момиче явно изобщо не се е замисляло да отмъкне Добромир и да доведе до катаклизми в отношенията с неговата съпруга.

Бареков се развежда през септември, жена му не се сработила с колектива

Журналистът потвърди, че с жена му Евгения са разделени от известно време и тази раздяла е окончателна. Той даде откровено интервю пред в. „Уикенд“.

След като потвърди слуховете, че наистина се развежда, Бареков определи като основна причина за раздялата с жена му – липсата на комуникация. След 8-годишна връзка той не може да каже, че някой от тях двамата е виновен за развода им: „Според мен в такива отношения вината е 50 на 50. И двамата с Евгения имаме вина, че се стигна до тук. Казвам го с голяма болка.“

Синът им – малкият Николай – в момента е с баща си на българското черноморие, а след това ще остане с майка му, защото на Бареков му предстои пътуване в чужбина по работа. Двамата с Евгения нямали противоречни относно детето и бизнеса. Единодушно са решили бизнесът да остане за Николай, а детето ще вижда и двамата, когато поиска.

В момента Евгения Барекова не работи, а на Бареков не му тежи фактът, че продължава да я издържа и че й е отстъпил семейното им жилище. Като нещо, което е допринесло за раздялата им журналистът отчита факта, че за известен период от време те са работили заедно, а жена му не е успяла да се сработи добре с колектива.

Той отрече всички плъзнали слухове за изневери от негова или от нейна страна, както и възможността да се съберат. Раздялата им е окончателна.

Андрей остави Даниела без последна заплата

Носят се слухове, че бившата „отчаяна съпруга“ от „Станция Нова“ е останала без заплата за последния месец, през който е работила.

Даниела Янков е изключително разочарована от доскорошния си съпруг Андрей Арнаудов. Той е отказал да й плати последната заплата като лице на неговото шоу. Красавицата е трябвало да вземе пари за юни, както и по половин заплата за юли и август, когато се излъчват повторения с нейно участие.

Това влиза като клауза в договора, който е подписала още през миналата есен. Сръбкинята се в пренесла вече изцяло при родителите си в Белград. Засега не е ясно дали ще се завърне на тамошния телевизионен екран, тъй като се изявяваше в предаване, което също беше продуцирано от фирмата на Иван и Андрей.

Даниела не е сред поканенните на сватбата на Вихра и Иван. Андрей изрично е помолил съдружника си да се лишат от нейното присъствие, ако искат той да бъде основно действащо лице, както беше предвидено.

Раздорът на телевизионната двойка изглежда е окончателен. Така и не стана ясно каква е конкретната причина, „преляла чашата“ в техните отношения.

Инфо и снимки: BLife