Епизод 10, сезон 2 на „Дървото на живота“ от ТВ7

Разруха в епизод 10 на „Дървото на живота“

В къщата на Вълчеви плановете на Илия за бързо забогатяване се осуетяват. Необходимите машини за обработка на злато не пристигат навреме и Илия е застрашен от фалит. Обстоятелствата ще го принудят да търси нов кредит от банката, който трябва да намери начин да обезпечи. Петруна разкрива злодеянията на Илия и ипотекирания им дом, което за нея е голям удар. А в това време Илия е подготвил ново жестоко отмъщение за невярната си жена и Геолога…

Междувременно, полковник Вълчев лично обещава на Елена, че ще се погрижи за адвокат Каменов, който продължава да е в затвора. Ще удържи ли Йордан думата си?

Епизод 10, Сезон 2, „Дървото на живота: Яростта на унизените“, неделя, 21:00!

Гледай видео запис от епизода онлайн

Осмото издание „Българските следи“ с водещ Иван Стаменов тази неделя, 15:30 ще тръгне по следите на българската авиация и ще разкаже историята на българския военен ас от Първата световна война Асен Йорданов, който е обучавал американските военни пилоти. В рубриката „Моето дърво на живота“ предаването ще срещне зрителите с Калин Сърменов. В рубриката „С кръв напръскани писма“ водещият Иван Стаменов ще прочете писмо на Христо Ботев до Тодор Пеев.