Епизод 10 сезон 6 на Столичани в повече от bTV

Рангел разкрива тайната на Мая – тази сряда  от 21.00 часа в “Столичани в повече” по bTV

В двете седмици, с които разполага да спечели 25 000 евро, Йордан се впуска в търговията на борсата, под инструкциите на малката му дъщеричка Яна, която се изживява като консултант. Спас решава да се намеси и в крайна сметка притиска баща си да инвестира в експериментален рудник на диаманти.

Рангел остава още по-разочарован след като Мая за пореден път го отхвърля под претекст, че той вече представлява пречка за нейната политическа кариера. Постановката с брака решава да я изиграе с друг. Рангел, съкрушен, получава обаждане от Татяна, която спечелва неговото внимание и го заинтригува с интересен факт относно сексуалната ориентация на любимата му Мая. След наученото, Рангел не намира мира и се обръща към детектив Петков, известен с прилагането на нетрадиционни детективски методи.

Андрей продължава издирването на изчезнала Дарина, като предприема нужните стъпки. Една от тях е да изготви статия за блондинките в предстоящите избори, което изисква обстойно разследване, което за негова голяма изненада го отвежда до Мая Проданова.

Напрежението между Йовка и Радко нараства. Това кара Йовка да вземе нещата в свои ръце и един път завинаги да сложи край на съмненията на Радко. Тя го отвежда до „мястото на местопрестъплението”, където отец Григорий и Спас са я държали, докато е била в плен.

Какво откриват Рангел и детектив Петков в боклука на Мая, ще се окаже ли добра идея инвестицията на Йордан, ще донесе ли тя голяма печалба на семейство Лютови или ще им коства много и с кого ще се спречкат Радко и Йовка, зрителите ще разберат тази сряда  в „Столичани в повече” от 21.00 часа по bTV.

Гледай видео запис от епизода онлайн