Епизод 117 на София ден и нощ, 10.05.2016 + гледай онлайн – Коко и Митко бизнес партньори

Коко и Митко от „София – Ден и Нощ“ стават бизнес партньори

Нов бизнес захващат Коко и Митко, Стела е пред срив, а в живота на Симона се появява нова важна фигура

Нови начинания започват една част от героите на „София – Ден и Нощ“ в епизодите на риалити сериала тази седмица, от вторник до петък, в 22.00 ч. по Нова. Останалите са притиснати от трудни решения и саможертви в името на любовта.

Най-забавните съквартиранти – Коко и Митко, ще бъдат принудени да станат бизнес партньори. Двамата започват да работят заедно, но има ли начин да се превърнат в истински професионален екип? Точно новата работа свързва Коко и с негова голяма стара любов. Случайната среща предизвиква множество съдбовни за Коки въпроси.

Съдбоносно решение се налага да вземе и Дани, за когото е все по-трудно да прикрива чувствата си към Рая. Ще успее ли да потисне любовта, която изпитва и има ли шанс да излезе с достойнство от сложния любовен триъгълник, в който е попаднал?

Всичко внезапно се променя за сестрата на Дани – Стела, която научава шокираща новина. Тя е толкова отчаяна от поредния житейски удар, че буквално се срива. Ще успее ли да се съвземе? Има ли кой да я спаси този път?

Без да го осъзнава, от спасение има нужда и Симона. В точния момент в живота й ще се появи човек, който ще донесе промяна за нея. Кой е човекът и защо ще е важен за непокорната тийнейджърка – това ще стане ясно в следващите епизоди на „София – Ден и Нощ“ от вторник до петък, 22:00 ч. по Нова телевизия.

Гледай видео запис от епизода онлайн или тук

Видео анонс –