Епизод 12 – край на сезон 2 на Дървото на живота от ТВ7

Ще оцелее ли родът Вълчеви във финала на сезон 2 на българската сага „Дървото на живота“

Завърналите се в България Христо и Екатерина са въодушевени от възможността да извършат мащабна акция, за която да заговори целия свят…. Например да убият генерал от висшия ешелон на армията, а защо не и самия цар.

Междувременно, Илия вече не може да крие ипотеката на фамилния дом и невъзможността да покрива дълговете си към банката и е изправен пред гнева и заплахите на Йордан и Панто.

Уплашената за живота си Божура иска да напусне Видин възможно най-скоро, но планът за отмъщение на Панто и Винербергер все още не е достигнал до своя грандиозно замислен финал. А и никой не знае как Винербергер ще приеме загубата на детето, което толкова силно е пожелал въпреки себе си.

А в историческото бъдеще на България лежи един кървав атентат….

Епизод 12, Финалът, Сезон 2, „Дървото на живота: Яростта на унизените“, неделя, 21:00!

Гледай видео запис от епизода онлайн

Десетото издание „Българските следи“ с водещ Иван Стаменов тази неделя, 15:30 ще тръгне по българските следите в световния футбол с изявения спортен журналист Борис Касабов. Какво е мястото на Левски и ЦСКА в неговата семейна история ще сподели звездата на сериала на TV7 – Sex, лъжи & TV: Осем дни в седмицата, Димитър Баненкин.