Епизод 13 сезон 6 на Столичани в повече от bTV

Гълъбина и Пацо се разделят – тази сряда  от 21.00 часа в “Столичани в повече” по bTV

Поради силния страх от последствията, Йордан и Славка за пореден път не признават пред Татяна случилото се с инвестицията й. Това води до още по-голямо недоразумение и съответно до по-големи очаквания от страна на г-жа Михайлова.

Ситуацията се комплицира още повече, когато Лютови разбират, че игнорираната от тях Дарина се оказва дъщеря на най-големия им страх – Татяна Михайлова. Обиден от пренебрежението им от последно време, Андрей отказва съдействие и сякаш оставя живота на родителите си на произвола на съдбата. Самият той, отчаян от многобройните опити да открие своята любима, чувства безнадеждност.

Тревогите около бебето Кипър, спомените от общото минало и разочарованието от половинките им, сплотява Рангел и Гълъбина. Прекарала нощта при семейство Чеканови, Гълъбина става жертва на ревността на Пацо, която излиза извън контрол. Поведението и постъпките му я подтикват да го напусне. Колкото до него, той прави опит за самоубийство, който се оказва напълно безуспешен. Отец Григорий, „изпял” на Гълъбина цялата истина за ролята на Пацо в пъкления му план със Спас, не изпитва особени угризения за причиненото нещастие.

Кой изпреварва Пацо в опит му за самоубийство, ще се отвори ли отново вратата на Чеканови за разочарованата Гълъбина, ще успее ли да намери изход от деликатната ситуация Славка, зрителите ще разберат тази сряда  в „Столичани в повече” от 21.00 часа по bTV.

Гледай видео запис от епизода онлайн